Adviseur Private Banking Advies en Service Team ASC
Randstad
Leiden, NL
7 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl
 • Ben jij degene die telefonische dienstverlening aan ABN AMRO Private Banking klanten tóch die persoonlijke 'touch'
 • kan geven, dan zijn wij op zoek naar jou!

  Je werkt voor het 'dedicated' Advies en Service team Private Banking Je hebt veel klantcontact. Het advies team bestaat uit ca.

  28 Adviseurs. Klanten bellen jou met allerhande vragen. Je komt snel tot de kern. Klanten zijn aangenaam verrast over de service die je levert.

  Je beschouwt elk gesprek als een kans. Je luistert, adviseert over Dagelijkse Bankzaken, Lenen, Sparen en Verzekeringsproducten.

  Eventueel verwijs je klanten door naar de juiste adviseur binnen de Private Banking organisatie. Je begrijpt wat klanten willen en nodig hebben, hoe verschillend ze ook zijn.

  Je werkt snel en professioneel. En je wilt blijven investeren in je team en jezelf. Denk je dat je past op deze functie?

 • Je hebt ervaring op het gebied van telefonisch communiceren met klanten;
 • Je Nederlands / Engels is uitstekend;
 • Je heb een MBO4 diploma of HBO werk en denkniveau;
 • Je hebt commerciële flair en houdt van klantcontact;
 • Je hebt kennis van het Retail- en / of Private Banking beleid, -formule, -producten, -systemen en -processen binnen het Advies en Service Center en Particulieren, visie en strategie van het Advies en Service Center;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de ASC en / of Private Banking organisatie;
 • Je bent reeds in het bezit van 1 van de 3 relevante (WFT) opleidingen / certificeringen. (WFT Basis, WFT Consumptief Krediet, WFT Schade)
 • Je bent werkzaam in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is! Het ASC timmert hard aan de weg om hét klantkanaal van de toekomst voor de ABN AMRO te worden.

  De kracht van het Advies en Service Center zit in persoonlijk klantcontact. Je maakt je sterk voor klanten die bij ABN AMRO bankieren.

  Bij ABN AMRO vind je de omgeving die al jouw ambities prikkelt. Het netwerk waarin je kunt blijven groeien en jezelf ontwikkelen.

 • Daarnaast vind je hier de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van klantbediening. De cultuur is te omschrijven als : '
 • hands-on' mentaliteit, No-nonsense, dynamisch, high performance en steeds vernieuwend.

  Wat wordt er geboden?

  Een superjob! Standplaats van je werklocatie is Amsterdam-Zuidoost. Binnen flexibele arbeidstijden, die passen bij jouw persoonlijke situatie.

  Afhankelijk van jouw competenties en jouw loopbaanwensen bestaat de mogelijkheid om na verloop van tijd door te groeien.

  Je komt terecht in een zeer professionele dienstverlenende organisatie. Uiteraard mag je rekenen op een goed en compleet pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en eveneens de vrijheid om het beste uit jezelf te halen.

  Je krijgt een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en toeslagen oplopend tot 200% bij werken in de avonden en weekenden.

  Ook goed om te weten :

  Je reiskosten worden tot 40 km vergoed.

  De baan heeft flexibele werktijden en wisselende roosters. Je krijgt een min-max contract van 24-36 uur per week. In verband met het inwerktraject is het verlof in de eerste 3 maanden helaas niet mogelijk. Daarna uiteraard wel.

  Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ABN AMRO nog beter worden. Interesse? Solliciteer dan direct en ik neem binnen een werkdag contact met je op! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier