Servicetechnicus Utiliteit, regio Zwolle
Engie Nederland
Zwolle, Netherlands
4 dagen geleden
source : Joof.nl
 • Vanuit onze vestiging in Zwolle doet ENGIE Services Noord het onderhoud en beheer aan alle gebouwgebonden technische installaties bij diverse (grote en kleine) klanten in de regio, waaronder : distributiecentra, kantoren, theaters, gemeenten, (hoge)scholen, penitentiaire inrichtingen, productiebedrijven, ziekenhuizen, winkels, zwem- en ;
 • FUNCTIEOMSCHRIJVING In deze functie pak je alle soorten werkzaamheden op binnen je expertise op het gebied van beheer en onderhoud die voortvloeien uit contracten.

 • Daarom heb je een brede interesse in de techniek, hou je van aanpakken en draag je zorg voor een veilige ; Verder bestaan je werkzaamheden uit onder andere : Het zelfstandig onderhouden, inspecteren en het uitvoeren van reparaties aan (complexe) installaties Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met jouw klant Het ontzorgen van je klant en zorgen voor een maximale klanttevredenheid · Het zorgdragen voor een goede verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden Eventueel het aansturen van onderaannemers en / of toeleveranciers Het er voor zorgen dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen, kwaliteitsnormen en veiligheidseisen Als teamspeler van ons zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijke persoon in de voortdurende ontwikkeling van deze afdeling FUNCTIE-EISEN* Je hebt een MBO opleiding afgerond op minimaal niveau 4 in een technische richting (aangevuld met een opleiding Service Technicus Installatietechniek is een pre) Je hebt aanvullende vakgerichte opleidingen en trainingen op het gebied van Installatietechniek en Beheer & Onderhoud gevolgd (bijvoorbeeld : F- Gassen en EBI / PO / PI in het kader van de Scios regelgeving) Je hebt technische kennis van het : service-, beheer- en onderhoudsproces, onderhoudsconcepten en assetmanagement binnen een multidisciplinaire werkomgeving of je bent bereid je daarin verder te (blijven) ontwikkelen Je bent enthousiast, flexibel en leergierig (brede interesse in de techniek) Je bent een mensgerichte persoonlijkheid die op een positieve manier wil investeren in zichzelf en zijn of haar klanten *) Ben je nog niet in bezit van de gevraagde diploma’s of certificaten dan biedt ENGIE je aan om in te stromen als Junior Servicetechnicus, waarna we je middels een persoonlijk ontwikkelingsplan gaan klaarstomen voor de ;
 • WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een tablet bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep.

  ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot ; Als marktleider in Noord-Nederland zet ENGIE Services Noord met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten.

 • In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op ;
 • CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Een assessment kan mogelijk onderdeel zijn van de procedure. Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hut via of telefonisch op .

  Monteurs Additional Information Main Tile : Monteurs (NL T MON)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier