Koerier auto
Teamflex
Eindhoven, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Als chauffeur / bezorger zorg je voor tevredenklanten door de producten perfect te bezorgen en te installeren.Jij bent ons visite kaartje richting de klanten en hebt eenbelangrijke rol bij het bezorgen van een fijne klantbeleving.

Hebjij rjibewijs C en ben jij op zoek naar een leuke baan, met veelklantcontact en zonder onregelmatige diensten? Reageer dan snel!Wat ga je doen als Bezorger / Chauffeur?

Je controleert voorvertrek of je alle correcte documenten de klanten hebt ontvangen Jecontroleert of het voertuig in goede staat is.

Je bezorgt eninstalleert samen met jouw (zoveel mogelijk) vaste bijrijder binnende afgesproken tijd de producten. Je neemt zo nodig de oudeapparatuur mee terug.

Je verrast de klant door net iets meerservice te verlenen dan is afgesproken. (bijvoorbeeld door even eendoekje over de vloer te halen over de plaats waar de oudewasautomaat 10 jaar heeft gestaan).

Je begint elke dag rond uur inde ochtend. Je salaris bedraagt €12,29 bruto per uur en aan heteind van elke maand ontvang je nog eens 200 euro bruto extra.

Omdatje bij klanten over de vloer komt en een uitstekende serviceverricht krijg je soms ook nog een leuke fooi! Je bent top fit Jijkunt uitstekend nauwkeurig, efficiënt en onder tijdsdruk werken.

 • Inbezit van een C rijbewijs plus code95 Tijdige salaris betaling; Eenuitdagende en professionele werkomgeving; Training en scholing;
 • Betrokkenheid; Korte lijnen; Afspraak is afspraak. Teamflex is déopleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek.

  Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflexeen volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren.

  Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambitiesaanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wijeen zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoalseen passend kledingpakket.

  Werken bij Teamflex is in de regelkiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bijde juiste klik in dienst treden bij een van onzeopdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier