Meeloopstagiair Campus Recruitment
Ernst & Young Global Limited
Amsterdam, All, Netherlands
3 dagen geleden

Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen.

Afhankelijk van jouw voorkeur zal je het recruitmentteam voor één of twee servicelines ondersteunen bij de werving van starters.

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van onze expertise, systemen en financiële diensten dragen wij bij aan een betere werkomgeving.

Dat begint met een cultuur waarin jij training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

De recruitmentafdeling is onderdeel van Human Resources en bestaat in Nederland uit verschillende recruiters die samen werken aan de instroom voor onze vier servicelines.

Ons Campusteam richt zich op de instroom werkstudenten, stagiaires en starters. Ben jij geïnteresseerd om tijdens een uitdagende stage meer te leren van het recruitmentvak binnen een dynamisch internationaal bedrijf? Dan ontmoeten we je graag!

Wat je bij ons kunt verwachten een verrijkende ervaring waarvan je een levenlang profiteert

Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen.

Afhankelijk van jouw voorkeur zal je het recruitmentteam voor één of twee servicelines ondersteunen bij de werving van starters.

Tijdens deze meeloopstage zullen je werkzaamheden onder andere uit de volgende punten bestaan :

 • Je houdt je bezig met het voorbereiden, coördineren en uitvoeren van wervingsactiviteiten in overleg met de recruiter.
 • Daarnaast ondersteun je bij de opvolging van deze activiteiten door informatieverwerking in ons recruitmentsysteem (Taleo) en opvolging van kandidaten

 • Gedurende jouw stage zul je nauw betrokken zijn bij de organisatie van diverse recruitmentevents. Denk hierbij aan verschillende business courses of landelijke evenementen.
 • Je ondersteunt de recruiter op dagelijkse basis bij het telefonisch screenen van sollicitanten, het screenen van cv's en motivatiebrieven, en bij het afnemen van de assessments.
 • Je neemt samen met de recruiter deel aan de selectiegesprekken.
 • Je bent betrokken bij diverse lopende projecten (bijvoorbeeld Social Media) en neemt deel aan de landelijke recruitmentoverleggen.
 • Wat jij meebrengt vaardigheden waarmee jij de toekomst vorm geeft

  Als recruitmentstagiair(e) is het je verantwoordelijkheid het recruitmentteam te ondersteunen waar nodig. Je zult een belangrijke rol spelen in het organiseren en uitvoeren van grote evenementen, zowel in-

  als extern. Daarnaast zal je waar nodig meedenken over ontwikkelingen binnen de afdeling, ben je qua persoon zelf startend, ambitieus en proactief ingesteld.

 • Je bent bezig met de laatste fase van een HBO-opleiding, zoals HRM, Psychologie, Communicatie, Marketing of Bedrijfskunde.
 • Je bent communicatief vaardig en nieuwsgierig naar wat mensen beweegt.
 • Je bent nauwkeurig, proactief en goed in staat zelfstandig te werken.
 • Je bent flexibel, bereid om te reizen en op diverse EY-locaties te werken.
 • Wat wij je bieden een inspirerende werkomgeving

  Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling.

  Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Aanvullend bieden we je :

 • Bouw aan je professionele netwerk door onderdeel te worden van de EY Talent Community.
 • Wij bieden jou fantastische carrière mogelijkheden dankzij individuele ondersteuning en aandacht, deelname aan uitdagende projecten en een sterk EY netwerk.
 • Word onderdeel van een top werkgever!
 • Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt.

  Word onderdeel van ons highest performing team!

  Heb je vragen, neem dan contact op met Janneke Mauriks via email janneke.mauriks nl.ey.com

  Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier