Specialist veiligheid
Arcadis
Rotterdam, NL
1 uur geleden

Wat ga je doen?

Aangestuurd vanuit de adviesgroep Program Management & Construction Management ben jij werkzaam als veiligheidskundige en sluit je aan bij diverse projecten, binnen en buiten de adviesgroep, waarbij je aan het werk bent binnen vraagstukken rondom Veiligheid & Gezondheid (V&G) in de gebouwde omgeving in de breedste zin van het woord.

Als veiligheidskundige adviseer en ondersteun je bedrijven, organisaties en instellingen bij veiligheidsvraagstukken. Denk hierbij aan V&G-

coördinatie in de ontwerp- en uitvoeringsfase, veiligheidscultuurprogramma’s, opzet en uitvoering van veiligheidsbeleid en -

normen, veiligheidstoezicht / -inspecties etcetera. Je ondersteunt onze collega’s binnen projecten ten aanzien van de juridisch juiste invulling van V&G-

taken voor Arcadis of voor onze opdrachtgevers. Daarnaast lever je een bijdrage aan de Health & Safety organisatie van Arcadis Nederland.

Hiermee leveren zij een bijdrage aan de verbetering van gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit in de organisaties van onze opdrachtgevers en die van onszelf.

Als veiligheidskundige pak jij zelfstandig de verantwoordelijkheid voor deze vraagstukken en projecten binnen en buiten Arcadis.

Verder ben jij iemand die niet alleen strategisch / tactisch, maar ook praktisch mee kan denken over veilige oplossingen.

Je bent in staat om het belang van veilig en gezond werken op een positieve manier uit te dragen en moedigt anderen aan dit ook te doen.

Je bent integer en vasthoudend in situaties waarin het belang om veilig te blijven werken onder druk staat.

Jouw organisatie

De adviesgroep Program Management & Construction Management (PM&CM) maakt onderdeel uit van de marktgroep Real Estate Design & Consultancy (RED&C) en de divisie Gebouwen.

Naast de Nederlandse markt is Arcadis ook betrokken bij projecten in het buitenland. Daarbij stellen wij hoge eisen aan onszelf en alle betrokken partners.

De marktgroep RED&C is hecht. Het delen van kennis en samenwerken met verschillende disciplines zijn essentieel om voor klanten de meest optimale en duurzame oplossingen te realiseren.

Projecten waar wij graag aan werken omvatten complexiteit en een zekere omvang. Daarnaast doorlopen deze projecten het gehele bouwproces en zijn wij hierbij in de design lead in de vorm van onder andere de total engineering opgave of worden wij ingezet door onze klanten op specifieke projectmanagement thema’s.

De lat iedere keer weer hoger leggen is kenmerkend voor onze marktgroep.

Kom jij mee bepalen hoe hoog?

Wat vragen wij?

Je bent een energieke en creatieve persoonlijkheid en daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve, analyserende en adviserende vaardigheden.

Je bent ondernemend en klantgericht en gewend voortdurend op zoek te zijn naar (commerciële) kansen om een bijdrage te leveren aan de realisatie van de doelstellingen van Arcadis.

 • Je hebt minimaal een opleiding op HBO niveau en een aanvullende opleiding tot Hoger Veiligheidskundige.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Je hebt kennis van en interesse in de Nederlandse wet- en regelgeving.
 • Je kunt vanuit je kennis en ervaring vernieuwende oplossingen zoeken en inspelen op niet eerder voorgekomen situaties.
 • Je bent analytisch sterk en gericht op resultaat.
 • Je hebt een proactieve houding, bent overtuigend en hebt doorzettingsvermogen.
 • Je bent in staat om vanuit een praktische insteek adviesvraagstukken goed gemotiveerd in te vullen.
 • Je bent omgevingssensitief en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent schriftelijk en verbaal sterk in zowel Nederlands als Engels.
 • Je bent bereid te reizen binnen Nederland.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier