Calculator Civiele Betonbouw
Centerpoint
Almere, NL
2 dagen geleden
source : Bouwvacatures

In deze functie van zelfstandig calculator draagt u zorg voor het opstellen van werkbegrotingen, calculaties en kostenindicatie voor GWW projecten in het algemeen en specifiek voor beton- en kustwerken.

U kunt betrokken zijn bij de traditionele RAW projecten maar ook bij D&C projecten. Naast het sec berekenen van de kostprijs draagt u alternatieven aan en stelt u risicoanalyses op.

Functieeisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS civiele techniek en beschikt u over aantoonbare ervaring in de betonbouw.

Bovendien bent u bekend met de programma's Office, Metacom, UAV-Gc en D&C.

Opleidingsniveau : MBO

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is actief in zowel de civiele techniek als de bouwkunde. Haar expertise ligt met name bij het realiseren van complexe infrastructurele werken.

Zowel voor binnenstedelijke gebieden als voor werkzaamheden in nieuwe ontwikkelingsgebieden, bieden zij van ontwerp tot realisatie het volledig ontzorgen van de opdrachtgever.

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie gaat het hier om een detacheringsperiode van 12 maanden.U krijgt een arbeidspakket aangeboden conform de CAO.

Bij goed functioneren zal onze opdrachtgever u uiteindelijk een contract aanbieden.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier