Traineeship bancair young professionals regioEindhoven
Manpower
Eindhoven, NL
1 dag geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Bijde start van dit traineeship ga jij direct op contract bij onzeopdrachtgever. Jij wordt gedetacheerd naar één van de financiëlemaatschappijen in het portfolio van onze opdrachtgever voor hetuitvoeren van interim opdrachten.

De insteek is dat jij één uurreistijd hebt van en naar je opdracht. Deze opdrachten die jijuitvoert tijdens je traineeship hangen af van jouw interesses enambities.

Op dit moment kunnen we denaam van onze opdrachtgever nog niet prijsgeven. Wanneer jij verdergevorderd bent in het sollicitatieproces vertellen we je graag bijwelk bedrijf jij je traineeship gaat volgen.

Werktijden

Jijwerkt van maandag tot en met vrijdag tijdens standaard kantooruren.Het traineeship neemt 36 uur per week in beslag, maar in overleg is32 uur per week ook mogelijk.

Functieomschrijving

Is het jouw droom om in de dienstverlenendefinanciële sector te werken? Heb jij interesse in een carrière alsriskmanager, financieel adviseur of debiteurenbeheerder, maar wiljij ook andere mogelijkheden verkennen?

Dan heeft Manpower eenperfect passend traineeship voor jou! Hierin begin jij bij debasis, ga je je steeds verder specialiseren en start jeuiteindelijk in de baan die het beste bij jou past.

Wil je hiermeer over weten? Lees dan vlug verder!

Uitzendbureau Manpower zoekt kandidaten voor onsfinanciële traineeship in de regio Eindhoven!

Hoe ziet dit financiële traineeshiperuit?

Het traineeship waar jij deel vanuit gaat maken duurt 18 maanden en jouw persoonlijke ontwikkelingstaat gedurende het hele traject centraal.

Jij wordt begeleid engemotiveerd om jezelf optimaal te blijven ontwikkelen. Met eenuitgebreid begeleidingstraject zul jij zonder twijfel je doelenbehalen!

Het young professionalbanking traineeship begint met een opleidingstraject waarin theorieen praktijk gecombineerd worden.

Voordat je begint is hetbelangrijk dat jij je Wft Basis certificaat behaald, iets dat sinds1 januari 2017 verplicht is voor iedereen die werkt als financieeladviseur en daarbij contact heeft met klanten.

Door het behalen vanjouw Wft certificaat heb jij een streepje voor, want opdrachtgeversstaan te springen om medewerkers die dit certificaat op zakhebben!

Het echte werk begint na hetbehalen van je Wft Basis certificaat. Jij mag je voorkeuruitspreken over het soort rol jij zou willen vervullen en wijzorgen ervoor dat jij de juiste opleiding ontvangt door bij eenopdrachtgever te leren en werken.

Jouw rol is zowel ondersteunendals adviserend en je krijgt te maken met verschillende aspectenin de wereld van banking, waaronder betalen, sparen enfinancieren.

Op den duur ga jij meerdere Wtf certificaten behalen,afhankelijk van de richting die jij opgaat.

Door middel van coaching ga jij erachter komen welke kant inde financiële sector jij op wil gaan. Je zult beginnen bij debasis.

waarna jij je steeds verder zal specialiseren enuiteindelijk start in de baan die bij jou past!

Dit krijg je

 • Direct op contract bij deopdrachtgever
 • Traineeship van 18 maandenwaarmee jij opgeleid wordt tot interimprofessional
 • Na het afronden van je traineeshipga je als interim professional werken
 • Brutostartsalaris van € 2.050,- per maand, na 18 maanden ontvang je eenbruto salaris van € 2.350,- permaand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km,of een NS-businesscard
 • Na 1 jaar dienstverbandkom je in aanmerking voor eenleaseauto
 • Fulltime baan van 36 uur perweek (parttime voor 32 uur is bespreekbaar)
 • Eenfunctie waarbij de focus ligt op jouwontwikkeling
 • Alsjij al een hbo diploma richting Finance, Tax and Advice(FTA) en minimaal 2 wft-certificaten in je bezit hebt, startje met een brutosalaris van €2.200,- per maand.

  Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo- ofwo-opleiding, of je bent hier op dit moment meebezig
 • Bij voorkeur werk- of stage-ervaring inde financiële, bancaire of een vergelijkbareindustrie
 • Motivatie om jezelf teontwikkelen
 • Aantoonbare financiëleaffiniteit
 • Beschikbaarheid van minimaal32 uur per week
 • Bij voorkeurwoonachtig in (de buurt van) Eindhoven, Tilburg, Den Bosch ofHelmond
 • Zosolliciteer je

 • Online solliciterenvia de button
 • Maken van vragenlijst die directverschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonderjouw antwoorden op deze vragenlijst kunnen we de sollicitatie nietverder in behandeling nemen)
 • Manpower neemtcontact op voor een telefonisch of liveinterview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bijde opdrachtgever
 • Let op : je krijgt ook te maken met descreeningsprocedure volgens de richtlijnen van onzeopdrachtgever.

  Arbeidsvoorwaarden

  2050,00bruto per maand

  Sollicitatieprocedure

  Wilje meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dancontact op met Robin van Loon via werk manpower.nl of bel088-2828128.

  OverManpower

  Bijna niets in het leven is voormensen zó essentieel als het vinden en behouden van zinvol werk.Wat dit betekent, is voor iedereen anders.

  Manpower biedttijdelijke, flexibele en vaste banen. Onder meer binnen definanciële en zakelijke dienstverlening, overheid, klant contactcentra, logistiek en productie.

  Het is onze passie om mensen verderte helpen. Dat doen we met een enorme gedrevenheid. We helpen je omsuccesvol te zijn bij een sollicitatie en dagen je uit om je te(blijven) ontwikkelen.

  Eerlijkheid vinden we belangrijk; we zijntransparant, staan open voor feedback en we doen wat webeloven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier