Backend Software Developer
Coosto
Eindhoven, NL
16 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar iemand die een sterke visie op IT combineert met een hands-on mentaliteit. Ben jij dit? Kom dan bij ons werken in de rol van Backend Software Developer!

Wat ga je doen?

Als Backend Software Developer bij Coosto ga je werken aan ons product : een software tool waarmee onze klanten dagelijks beslissingen nemen op basis van social media data.

Je zal komen te werken in één van de drie Scrum teams, die elk verantwoordelijk zijn voor één van de domeinen van Coosto : Webcare, Publishing of Monitoring.

Ons Infrastructuur team voorziet je van een platform, en jij krijgt ownership over de complete stack vanaf daar. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de gehele lifecycle van ons product, zowel de ontwikkeling ervan, als de operations.

Je gaat nieuwe services ontwikkelen en helpen met het ombouwen van bestaande oplossingen naar onafhankelijke (micro)services.

De nieuwe micro services kunnen worden ontwikkeld in PHP, Node.js of Python; wat jij en team beslissen. Wij hebben onze standaard met betrekking tot performance, security, schaalbaarheid en high availability, en jij natuurlijk ook.

Je doet onderzoek naar nieuwe technologieën, en deelt je bevindingen met je team.

Wat heb je daarvoor nodig?

Allereerst zijn wij op zoek naar kandidaten die aantoonbare ervaring hebben met het ontwikkelen van hoog schaalbare backend applicaties en die de voorliefde en motivatie hebben om een eersteklas product te bouwen.

PHP is onze meest voorkomende taal, daar ga je dus zeker in, en mee, werken, maar als jij denkt dat een andere oplossing beter werkt, aarzel je niet om dit te bespreken met je team. Verder :

 • Heb je een relevante Bachelor- of Mastergraad;
 • Heb je ervaring met werken in een moderne CI / CD pipeline;
 • Heb je ervaring met in ieder geval een aantal van de volgende technologieën : Docker, Kubernetes, ElasticSearch, RabbitMQ, MySQL, MongoDB, Cassandra, Redis;
 • Heb je ervaring met werken in een Agile omgeving;
 • Ben je communicatief sterk en is je Engels uitstekend;
 • Ben je absoluut een teamspeler.
 • Als jij iemand bent met een sterk gevoel van ownership, open-minded bent, niet bang bent om vragen stellen en een vriendelijk en behulpzaam persoon bent, dan ga jij je zeker thuis voelen in één van onze teams.

  Waarom werken bij Coosto?

  Omdat je komt te werken in een stimulerende omgeving, vol technische uitdagingen, in een internationaal team van leuke en slimme collega’s.

  We hebben een sterke focus op de Agile manier van werken, waarbij we in korte sprints werken, en met Continuous Delivery en Test Automation steeds sneller live gaan.

  We hebben veel aandacht voor de verdere ontwikkeling van jouw talent : er is een opleidingsbudget waarmee je trainingen en cursussen kan volgen.

  Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om samen met je collega’s naar tech events te gaan, zoals Velocity, Software Circus en Dutch PHP Conference.

  Je werkt vanuit een prachtig kantoor in Eindhoven, pal naast het centraal station, met een weids uitzicht over de dynamiek van de stad.

  Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk en krijg je een goed salaris.

  Coosto is een jong, ondernemend en innovatief SaaS bedrijf. In Nederland zijn wij marktleider in de social media monitoring en webcare markt.

  De cultuur is informeel en professioneel. Wij hebben passie voor het product en het bedrijf, werken hard en lachen ook graag hard.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier