Kopersadviseur
Dura-Vermeer
Utrecht
4 dagen geleden

Kopersadviseur

Marketing / Communicatie / Sales Utrecht Gevonden wat je zocht? Solliciteer Direct naar : Dit wordt je job Welkom in de familie Wat breng je mee? Wij hebben oog voor jou

Ben jij de kopersadviseur die graag onze klanten begeleidt en adviseert bij het samenstellen van hun nieuwe thuis? Met jouw kennis van sales en bouwen weet je de juiste vragen te stellen en kom je achter de wensen van de klant.

Bij Thuis de Showroom in Utrecht zijn wij opzoek naar een klantgerichte en commerciële kopersadvieur die de team komt versterken.

Ben jij de kopersadviseur die graag onze klanten begeleidt en adviseert bij het samenstellen van hun nieuwe thuis?

Met jouw kennis van sales en bouwen weet je de juiste vragen te stellen en kom je achter de wensen van de klant. Samen met de klant kijk je naar de mogelijkheden en oplossingen om de wensen van de klant te realiseren.

Bij Thuis de Showroom in Utrecht zijn wij opzoek naar een klantgerichte en proactieve planner en orderverwerker die de team komt versterken.

Dit wordt je job

Je hebt oprechte interesse in de klant en je vindt het leuk om klanten te adviseren over wooninrichting bouwkundige aanpassingen, en de inrichting van de badkamer.

Je doet er alles aan om onze klanten een blij gevoel te geven. Dit blijkt niet alleen uit je klantgerichte en sensitieve houding, maar ook uit je ondernemende en commerciële instelling.

In onze showroom THUIS’ maken we het keuzetraject van onze klanten, de kopers van een nieuwbouwwoning, leuker en makkelijker.

Klanten kiezen bij THUIS uit een ruim assortiment aan woonstijlen, sanitair en tegelwerk, bouwkundige opties, keukens en wand- en vloerafwerking.

Je voert verkoopgesprekken vanuit onze eigen showroom THUIS in Utrecht en legt de keuze van woonopties vast. Je zorgt voor een professionele en soepele communicatie met de klant tijdens het verkooptraject.

Je vindt klanten leuk en verrast ze graag met een unieke beleving. Je werkt nauw samen met je collega's van het projectteam om de woonwensen te realiseren.

Welkom in de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis dat helemaal af is. Bij THUIS de showroom van 2500 m2 bieden we onze klanten alle mogelijkheden om hun huis volledig woonklaar in te richten.

In een bijzondere setting bieden wij ze een unieke beleving waarin ze overtuigende keuzes kunnen maken. Je werkt vanuit ons landelijke showroom THUIS' in Utrecht.

Hier worden jaarlijks ruim 1.000 kopers van Dura Vermeer geholpen om hun woonwensen in vervulling te brengen. Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde hbo opleiding, bijvoorbeeld Bouwkunde, (Bouw) Technische Bedrijfskunde, Vastgoed en Makelaardij.
 • Je beschikt over een gedreven commerciële instelling
 • Je hebt 2 a 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als kopersadviseur, verkoper, wooncoach of salesconsultant bij een bouwbedrijf of retailbedrijf.
 • Je hebt affiniteit met bouwtechniek.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Arbeidsvoorwaarden Showroom Thuis zijn conform de CAO Retail Non Food
 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 25 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsvergoeding.
 • Een smartphone.
 • Een vitaliteitsprogramma.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische personeelsfeesten.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • Heb jij hart voor de bouw?

  Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je sollicitatie en wij gaan voor je aan de slag. In onderstaand stappenplan lees je wat je daarna van ons kunt verwachten.

  Heb je nog vragen? Stel ze aan onze recruiter via onderstaande contactgegevens.

  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

  Na het zorgvuldig bekijken van je sollicitatie, neemt een van onze recruiters contact met je op voor een telefonisch gesprek.

  Na het telefonische gesprek, kan je worden uitgenodigd voor een gesprek op een van onze kantoorlocaties.

  Na het gesprek op kantoor hoor je binnen 2 weken of je voor een vervolg gesprek mag komen.

  Wanneer het vervolggesprek goed is gegaan en beide partijen enthousiast zijn, krijg je van ons een voorstel om bij ons te komen werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier