Credit Controller (Hbo)
Page Personnel
Westland, Zuid Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Voor een toonaangevende organisatie in de AGF zijn wij op zoek naar een ervaren Credit Controller met een Hbo diploma. Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever betreft een grote internationale speler in de AGF.

Als Credit Controller maak je deel uit van de afdeling Financial Services. Je wordt onderdeel van het team Credit Management binnen deze afdeling.

De belangrijkste facetten van de afdeling Credit Management zijn het tijdig innen van uitstaande facturen, het beoordelen van debiteurenrisico's, bepalen van kredietwaardigheid en het onderhouden van klantcontacten (financieel).

Het continue verbeteren en efficiënter maken van onze processen en zo de klanttevredenheid blijvend te verhogen, zijn belangrijke agendapunten.

De opdrachtgever gebruikt de LEAN methodieken om de doelen te behalen. Tevens vertegenwoordig je de afdeling Financial Services in afdeling overschrijdende projecten, zoals de implementatie van nieuwe systemen, of het verbeteren van afdeling overschrijdende processen.

In deze functie kan jij met de juiste kennis en ervaring doorgroeien tot een goede credit manager die sturing geeft aan het beleid en het team van credit controllers.

Omschrijving Het onderhouden van telefonische contacten met (inter)nationale klanten (in- en outbound) Verantwoordelijk voor het beheer van debiteurenportefeuille Het voorkomen van toekomstige achterstanden in openstaande posten Het signaleren van verbeterpunten in processen Opmaken van rapportages en analyses Toekennen van kredietlimieten & risico categorieën in samenwerking met overige afdelingen Versturen van aanmaningen Nauwe samenwerking met de kredietverzekeraar Nauwe samenwerking met het incassobureaus Profiel van kandidaat Een afgeronde Hbo opleiding (harde eis) Minimaal twee jaar ervaring op debiteurenbeheer / credit management Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Uitstekende kennis van Excel Ervaring met SAP is een pré Affiniteit met ERP systemen Aanbod Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier