Heftruckchauffeur
ARDO b.v.
Zundert
19 uur geleden

wie ben jij

Pallets op elkaar stapelen en ervaring hebben met scanners. Dat zijn aardbeien in bakkie voor jou! Toch ?! Je komt te werken in verschillende omstandigheden.

Koud, warm en een en al geluid, nooit saai dus! Maar daar moet je wel tegen kunnen! Verder is het belangrijk dat jij als heftruckchauffeur :

 • In het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat.
 • Eigen vervoer hebt. Het bedrijf is namelijk lastig te bereiken met het openbaar vervoer.
 • Nederlands of Engels spreekt.
 • wat ga je doen

  Jij als heftruckchauffeur zorgt ervoor dat de groentes en fruit op de juiste plekken komen te staan. Spinazie links, spruitjes rechts, frambozen onder en de mango’s boven.

  Appeltje eitje toch?! Verder haal je pallets uit de koelingen. Jij hebt ook een goed verantwoordelijkheidsgevoel , want jij bepaalt zelf waar alle groentes en fruit komen te staan.

  Stapelen maaarr!! En bij jou als heftruckchauffeur gaat dat niet in de koude kleren zitten! Want jij regelt het wel!

  waar ga je werken

  De ambitie van Ardo is om wereldwijd de beste te zijn op het gebied van gezonde vriesverse producten. Ze hopen om de mensen te inspireren tot een gezonde levensstijl! Dat is toch super mooi om als heftruckchauffeur daar aan bij te kunnen dragen?

  Ardo staat nooit stil en streeft altijd naar verbetering. Help jij mee om al die diepvries groenten en fruit naar meer dan 100 landen te verschepen?

  Tof! Want Ardo kan niet wachten om kennis te maken met jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier