Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht
VDB Advocaten Notarissen
Rosmalen
2 dagen geleden

Beschrijving

VDB Notarissen, met kantoren in de regio’s Eindhoven en s-Hertogenbosch, is een van de grootste notariskantoren buiten de randstad.

VDB Notarissen biedt gespecialiseerde juridische dienstverlening aan nationaal en internationaal opererende (familie)ondernemingen, vastgoedontwikkelaars en beleggers en (vermogende) particulieren.

De persoonlijke zorg, servicegerichtheid en oplossingsgerichte no-nonsense aanpak zit in de genen van ons kantoor.

VDB Notarissen onderhoudt een strategische alliantie met VDB Advocaten en WVDB, waardoor er juridische-, financiële-, fiscale-, corporate finance- en HR-professionals werkzaam zijn binnen de totale organisatie.

Omwille van beroepsregels gescheiden organisaties maar wel met één denkwijze en (gezamenlijke) aanpak. Op die manier ontstaat er een dynamische samenwerking en wordt er ingespeeld op de adviesbehoeftes van onze cliënten, die vaak meer dan één specialisatie omvatten.

Voor ons kantoor in Rosmalen (regio ’s-Hertogenbosch) zijn wij op zoek naar een :

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht (0-3)

Hoe ziet je dag er uit als kandidaat-notaris ondernemingsrecht?

Als kandidaat-notaris ondernemingsrecht adviseer je onder begeleiding van een ervaren (kandidaat-) notaris ondernemingen in binnen en buitenland, onder meer op het gebied van herstructureringen, overnames, splitsingen en fusies.

Tevens houd je je bezig met de governance binnen ondernemingen. Onze cliënten zijn divers, van grote nationale ondernemingen tot start-ups.

Daarnaast werk je veel met mensen uit andere disciplines (bijvoorbeeld advocaten, fiscalisten en accountants). Ieder dag is een nieuwe uitdaging!

Waarmee daag jij ons uit?

Ambitieus Gedreven Klantgericht

 • Een recent afgeronde studie notarieel recht en je interesse ligt bij het ondernemingsrecht;
 • Je staat aan de start van jouw carrière of hebt maximaal drie jaar ervaring als kandidaat-notaris binnen het ondernemingsrecht;
 • Je bent bereid de beroepsopleiding notariaat te volgen of daar al aan begonnen;
 • Eigenschappen zoals analytisch vermogen, accuratesse, gedrevenheid, resultaatgerichtheid en proactiviteit zijn zonder twijfel op jou van toepassing;
 • Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse taal, beschikt over goede mondelinge en schriftelijke basisvaardigheden;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.
 • Wat kunnen wij jou bieden?

  Een professionele en informele werkomgeving waarbij persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit voorop staan. Met de VDB Academy bieden wij je een breed scala aan trainingen en cursussen op zowel vaktechnisch als persoonlijk vlak om je ontwikkeling verder te stimuleren.

  Je zal deel uitmaken van VDB Notarissen, dat op dit moment uit circa 30 professionals bestaat verspreid over een tweetal vestigingen.

  De diversiteit in branche, omvang en (internationale) aard van onze cliënten zorgt voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek.

  Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de geboden functie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier