Kwaliteitscontroleur elektrotechniek
Eminent
Berkel en Rodenrijs, NL
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de controle van de elektronische projecten conform NEN 3140 & NEN 1010.

 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor;- Verzorgen van een juiste rapportage betreffende de installaties; - Voorbereiden en uitvoeren van kwaliteitscontroles;
 • Controle van elektrische installaties en componenten; - Controleren van technische tekeningen. Als Kwaliteitscontroleur ben je instaat je collega s met jouw kennis en ervaring te voorzien van advies betreffende het conform de gestelde richtlijnen installeren van installaties.
 • Interesse? Neem contact op met Emmely Kamphuis, 06 - 28 76 01 54, e.kamphuis eminentgroep.nl

  Functieeisen

 • Afgeronde opleiding 1e monteur (elektrotechniek / energietechniek of gelijkwaardig);
 • Uitgebreide ervaring in Elektrische installaties; - Kennis van apparaten in de Industrie of Marine & Offshore; - Uitstskende spraakzame vaardigheden;
 • Kennis van installatie normen; - Beheersing Engelse taal : - Technische tekeningen kunnen lezen en begrijpen;
 • Klantgericht en flexibele instelling;- in het bezit van een VCA of bereid deze te halen.
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een grote technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, instrumentatietechniek en automatisering.

  Met meerdere werkmaatschappijen specialiseren ze zich specifiek op de economie waar de betreffende werkmaatschappij onderdeel van is.

  Doormiddel van samenwerkingen met grote A-merken maken hebben ze de afgelopen een enorme groei doorgemaakt. Men werkt tegenwoordig dan ook aan de grootste, meest innovatieve projecten.

  Arbeidsvoorwaarden

  Naast een concurrerend salaris, biedt men;- 24 vakantiedagen - Diversiteit aan projecten - Enorme uitdaging - Optimale doorgroeimogelijkheden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier