Magazijn medewerker
hetuitzendbureau.nl
Venlo, Netherlands
41 minuuten geleden

Stroop jij graag je mouwen op? Heb je ervaring in de AGF-sector of lijkt het je leuk om meters te maken in deze branche? Snap jij dat vers ook echt vers moet zijn?

Dan word jij misschien wel onze kersverse collega!

Als magazijnmedewerker groenten en fruit krijg je elke dag de nodige dosis arbeidsvitaminen binnen. Je steekt de handen uit de mouwen : dit doe je door zoveel mogelijk orders te picken en vrachtwagens te laden en lossen.

Kwaliteit is waar het om draait bij aartsenfruit; alle binnenkomende groenten en fruit moeten er tiptop uitzien. Aan jou de belangrijke taak om alles met een kritisch oog te controleren.

 • e gaat aan de slag met het verzamelen van (telefonische) bestellingen, die je verwerkt in ons systeem. We hechten veel waarde aan collegialiteit;
 • je gaat zelfstandig te werk, maar hebt wel aandacht voor collegas die een helpende hand nodig hebben. Samen maken we het werk lichter.

  Hecht jij echter veel waarde aan jouw avonden en weekenden? Mooi, wij ook! Wij kennen geen ploegendiensten en de weekenden zijn doorgaans vrij.

  Wat vragen wij

  Een positieve instelling maakt niet alleen jouw dag beter, ook die van ons en onze klanten. Je bent vooruitstrevend en hebt altijd oog voor goede kwaliteit en hygiëne ?

  iets dat belangrijk is in de AGF-sector. Een doener, dat ben jij.

  Jouw achtergrond?

  Je hebt een relevante opleiding in logistiek, horeca of tuinbouw.

  Hoewel een relevante opleiding een pre is, is het geen noodzaak. Jij ziet jezelf als een echte aanpakker die bereid is om te werken, leren en groeien bij aartsenfruit.

  Wat bieden wij

  We staren ons niet blind op diplomas; wij vinden dat je met talent, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis discipline al een heel eind komt. Wat betekent dat voor jou?

  Een meer dan marktconform salaris en elk extra uurtje dat jij inzet wordt beloond en maandelijks uitbetaald.

  Zelfstandig werk in een afwisselende en uitdagende werkomgeving.

  Jezelf ontwikkelen in een groeiende en financieel gezonde organisatie.

  Presteer je goed en bestaat er een échte match? Dan bieden we jou na je tijdelijk contract graag een contract voor onbepaalde tijd!

  Ken jij of ben jij die persoon die perfect in dit plaatje past? Bel 06-10194291 of mail : je CV naar ger.creemers hetuitzendbureau.nl

  Vacature delen : Solliciteer direct

  Solliciteer direct

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier