Klantenservice medewerker T-Mobile consument
tempo team
ENSCHEDE
16 uur geleden

Functieomschrijving

Deels thuiswerken en je voornamelijk bezighouden met service vragen? Op zoek naar een baan waar je je voor langere periode aan kunt committeren?

Dan is klantenservice medewerker T-Mobile dé baan voor jou!

Wat bieden wij jou

 • €10.10 bruto per uur vanaf 21 jaar
 • Vakantietoeslag van 8,33%
 • Thuiswerken mogelijk
 • Gratis cursussen via Tempo-Team
 • Baan voor langere tijd
 • Uren zelf bepalen op eigen beschikbaarheid
 • Wie ben jij

  Jij staat graag klanten te woord, zoekt oplossingen en denkt outside the box, daarnaast ben je

 • Tussen de 20-36 uur beschikbaar, aan jou de keuze
 • Ben je ook in de avonden en in het weekend beschikbaar. De openingstijden zijn maandag t / m vrijdag 08.00 - 20.00 en zaterdag 09.00 - 17.30
 • Beschik je over een goede dosis durf en lef!
 • Wat ga je doen

  Als klantenservice medewerker beantwoord je vragen van Postpaid klanten. Dat houdt in : klanten die maandelijks betalen voor hun abonnement zoals jij waarschijnlijk ook gebruik maakt van een (mobiel) abonnement.

  Je krijgt als klantenservice medewerker verschillende vragen over bijvoorbeeld het puntenspaarsysteem, het wijzigen van klantgegevens, servicevragen over abonnementen en diensten, facturen en ook servicevragen over toestellen (wat is jouw favoriete toestel?). Ontzéttend divers dus!

  Service staat voorop op de afdeling van T-Mobile. Om de klant nog beter van dienst te zijn controleren we uiteraard de producten en diensten die de klant momenteel van ons afneemt.

  Zie jij dat het abonnement bijna verlopen is? Bied een nieuw voordelig abonnement aan! Of, is het al 6 jaar geleden (6 jaar?

  dat de klant een nieuwe telefoon heeft aanschaft? Controleer dan of de klant behoefte heeft aan een nieuwere versie!

  Waar ga je werken

  Als klantenservice medewerker T-Mobile ga je werken in het facilitaire callcenter Cendris. Je gaat werken voor het project T-Mobile Consument.

  Per 6 september start de training om jou goed van start te laten gaan in de lijn, zoals we dat noemen. Na de training zal je deels thuis gaan werken.

  Sollicitatie

  Zie jij jezelf hier al werken? GO GO GO en solliciteer vandaag nog!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier