Allround Flensmonteur Waalwijk - Waalwijk
DETALENT
Waalwijk, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Bedrijfsprofiel

Altena is gespecialiseerd in het reinigen van Petrochemische installaties. Het product aanbod is zeer divers. Zo zijn ze gespecialiseerd in het leeg, schoon en gasvrij opleveren van petrochemische installaties zonder deze te openen.

Dit doen ze door gebruik te maken van innovatieve chemische reinigingstechnieken. Dit is specialisten werk waarbij kennis van chemie, natuurkunde, stromingsleer, thermodynamica, meettechniek, procestechniek en werktuigbouwkunde allemaal gecombineerd worden.

Voor hen zijn wij op zoek naar Flensmonteurs, met een flexibele instelling, om op projectbasis aan de slag te gaan als allrounder bij verschillende petrochemische opdrachtgevers!

Functieomschrijving

Als flensmonteur werk je op projectbasis op verschillende petrochemische organisaties in Nederland. Hierbij kun je denken aan bedrijven als Shell en Dow Chemical.

De doorlooptijd van de projecten is kort, vaak enkele dagen, soms enkele weken. Daarna gaan de technici door naar de volgende klus. Erg afwisselend dus.

Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van tijdelijke apparatuur om Petrochemische installaties te kunnen drainen, vullen, opwarmen, circuleren, reinigen, en drogen.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een vooraf door de werkvoorbereiding opgesteld plan en een werkinstructie die jij nauwgezet opvolgt om zo te komen tot een veilig en goed eindresultaat.

Wat ga je doen :

 • Bewaken en bijsturen van belangrijke proceswaarden zoals temperatuur, druk, concentratie, en debiet tijdens de werkzaamheden.
 • Bespreken van de voortgang en de gemeten waarden met de operators van onze klanten
 • Opstellen, aansluiten en demonteren van tijdelijke installaties zoals leidingwerk, pompen, afsluiters, slangen, warmtewisselaars, ketels, compressoren, en circulatie-en opslagtanks.
 • Ons werk is specialistenwerk, je wordt daarom intern verder opgeleid. De interne opleidingen worden aangevuld met externe trainingen zoals bijvoorbeeld, SIR Chemisch Technisch Operator, werken met ademlucht, flensmonteur en diverse andere benodigde veiligheidstrainingen.
 • Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct bij ons, dat kan zelfs via Whatsapp of videobellen! (06 28 88 15 31)

  Functie-eisen

  Wij zijn op zoek naar flexibele kandidaten met ervaring als chemisch operator in de (petro) chemische- of voedingsmiddelenindustrie.

  Je komt te werken op diverse projecten en krijgt dus de kans om bij mooie organisaties een kijkje in de keuken te nemen.

  In eerste instantie zal er veel flexibiliteit van je worden geëist, ook qua overwerk. Op termijn zal er meer structuur in de werkzaamheden / projectplanning komen en zal er worden overgegaan naar een 5-ploegensysteem

 • Je beschikt over een mbo diploma;
 • In bezit van een certificaat flensmonteur;
 • Je hebt een geldige VCA;
 • Ruime aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt een flexibele opstelling ten aanzien van de te verrichten werkzaamheden, werktijden en werklocaties.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Je kunt rekenen op een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën;
 • Salaris : € 2300 tot € €2800 bruto per maand, exclusief avond / nachttoeslag / zaterdagtoeslag (150%) Zon-feestdagentoeslag (200%);
 • Overwerk komt regelmatig voor en wordt goed beloond! (0-2 uur : 125%, 3 of meer uur : 150%);
 • Je komt te werken in een organisatie met een goede werksfeer, waarbij mogelijkheden zijn voor het volgen van opleidingen en wordt gecommuniceerd in korte lijnen;
 • Daarnaast marktconforme arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis-en ervaringsniveau.
 • Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  DETALENT is een professionele onderneming met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling. We zijn gespecialiseerd in het verbinden van technici met passende bedrijven binnen ons netwerk.

  Binnen de techniek hebben wij een duidelijke focus op de branches Procestechniek. We staan continu in verbinding met zowel grote internationale organisaties als kleine en middelgrote lokale bedrijven.

  Wij hebben als doel jou te bemiddelen richting een direct contract, met uitzicht op vaste aanstelling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier