Secretaresse/planner
Driestar educatief
Gouda, NL
10 uur geleden

De functie

Voor het secretariaatsteam zijn we op zoek naar een ervaren secretaresse / planner. Onze nieuwe collega is verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en organisatie van cursussen en scholingen voor de CPS Academie.

Hiervoor onderhoud je contacten met (potentiële) klanten en onderwijsadviseurs en beheer je de administratie. Je bent de verbindende schakel tussen de trainer en de deelnemers.

Voor de planning en organisatie van de scholingen werk je nauw samen met een collega planner en met een collega die de projectadministratie uitvoert.

CPS is sinds 1 januari 2019 een zelfstandig onderdeel van stichting Driestar educatief en werkt samen met Driestar onderwijsadvies.

CPS ondersteunt scholen, leraren, leidinggevenden en onderwijsteams met advisering en trainingen op scholen zelf en bij de CPS Academie.

CPS is gevestigd in Amersfoort.

Wij maken graag kennis met je als je :

 • over minimaal een mbo+ werk- en denkniveau beschikt (hbo is pré);
 • ervaring hebt met plannen en organiseren van trainingen en scholingen;
 • overzicht kunt houden bij omvangrijke processen en prioriteiten kunt stellen;
 • over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden beschikt;
 • een dienstverlenende, klantgerichte instelling hebt;
 • nauwkeurig, stressbestendig en proactief bent;
 • minimaal de helft van je werktijd in Amersfoort wilt werken
 • onze christelijke identiteit en de grondstelling van onze instelling onderschrijft (namelijk dat de Bijbel de norm is van waaruit we handelen) en je een hartelijke verbondenheid met het gereformeerd belijden hebt;
 • onze kernwaarden deelt.
 • Wat bieden wij?

  Driestar educatief biedt een stimulerende werkomgeving in een praktijkgerichte organisatie in Gouda. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring conform de cao-hbo (functieschaal 6, €2001-€2791).

  Uitgangspunt voor de aanstelling is een benoeming voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Driestar educatief biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed inwerktraject waarin je de organisatie beter leert kennen.

  Daarnaast biedt Driestar educatief de medewerkers ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering.

  Organisatie

  Driestar educatief (de organisatie waar je in dienst komt) is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het (christelijk) onderwijs in binnen- en buitenland.

 • Dat doen we met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool en Driestar onderwijsadvies. Ons ideaal is mooi en goed onderwijs dat doortrokken is van de Bijbelse identiteit en dat kinderen en jongeren raakt;
 • dat hun iets meegeeft waar ze heel hun leven profijt van hebben. Daar maken we ons sterk voor, samen met scholen, (aankomende) leraren, ouders en achterban.

  We ontwikkelen kennis op drie gebieden : leraarschap, leiderschap en vorming / opvoeding. Samen met de Bijbel vormen de gereformeerde belijdenisgeschriften de grondslag van onze organisatie.

  CPS Academie (het organisatieonderdeel waar je voor gaat werken) is een onderwijskundige kennispartner en de grootste aanbieder van nascholing voor het onderwijs.

  Ieder jaar volgen duizenden onderwijsprofessionals een training of leergang bij CPS : van leerkracht tot schoolleider. In ons aanbod richten we ons op actuele vragen ten aanzien van vakinhoud, vakdidactiek, pedagogiek en hoe leerlingen tot leren komen.

  Maar ook op leiderschap en schoolontwikkeling en het samenwerken met ouders en zorg. Voor meer informatie zie https : / / www.

  cps.nl / over-de-cps-academie

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier