Electrical Engineer Industrial Systems
DEMCON
Enschede, NL
4 dagen geleden
 • Machine ontwikkeling
 • Industriele Besturingen
 • Multidisciplinair
 • Ondernemend
 • ontwikkelt en realiseert industriële systemen voor de brede markt van de machinebouw. Onze projecten variëren van kleine precisiemachines tot grotere geautomatiseerde productielijnen.

  Dit kunnen speciale (deel)modules zijn, maar ook volledige turn-key systemen voor de klant. In onze multidisciplinaire teams van engineers werken wij aan diverse projecten zoals een , en een .

  Ben jij meer geinteresseerd in de engineering van Medische of HighTech Systemen? Kijk dan naar onze andere vacature voor !

  Hoe ziet jouw dag als Electrical Engineer er uit?

  Binnen DEMCON Industrial Systems houd jij je als Electrical Engineer bezig met het ontwerp, de realisatie en het testen van elektrotechnische hardware voor speciaal machines.

  Dit omvat o.a. de industriële besturing (PLC / PC), power-distributie, veiligheid en IO interfaces voor sensoren en actuatoren.

  Op basis van industrieel beschikbare componenten en een stuk maatwerk vormt dit één totaaloplossing voor onze klanten. We werken aan onze eigen standaard en hierin draag jij je steentje bij.

  Je collega’s hebben expertise op o.a. het gebied van motion, data-acquisitie, sensortechnologie, machine- / productveiligheid en de daarbij horende (modulaire) software.

  Als Electrical Engineer werk je het systeemconcept uit ten aanzien van de elektrotechniek, lettend op de eisen en wensen die gesteld zijn door de klant.

  Je draagt zorg voor een goede realisatie en / of uitbesteding, begeleidt waar nodig de montage, voert metingen uit en je test de kwaliteit tijdens de verificatie en in bedrijfstelling van het systeem.

  Door de nauwe samenwerking met andere (technische) disciplines is een goede communicatie onderling noodzakelijk. Dankzij onze brede ervaring kunnen we op de afdeling goed met elkaar meedenken en verplaatsen in de andere disciplines.

  Door met elkaar mee te denken, komen we samen tot een kwalitatief goed systeem.

  Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding Elektrotechniek of vergelijkbaar
 • Circa twee jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de machinebouw
 • Een brede technische interesse, proactieve houding, resultaatgericht en zorgvuldig
 • Wat bieden we?

  Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten.

  In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt.

  Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien.

  We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

  Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel.

  Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier