Verkoopmedewerker kleding allround
APS Uitzendburo B.V.
Son en Breugel, NL
10 dagen geleden
source : Joof.nl

Functieomschrijving Ben jij representatief en hebjij affiniteit met interieur en design? Dan zoeken wij jou! Vooreen modern bedrijf in de omgeving van Eindhoven zijn wij opzoeknaar een Verkoopmedewerker die van aanpakken weet.

Jij gaat klanteninformeren, adviseren en helpen bij de aankoop van hun nieuwemeubels en woonaccessoires. Als Verkoopmedewerker heb je altijd eenlach op je gezicht en weet je iedere klant tevreden naar huis telaten gaan.

Dit zijn jouw taken als Verkoopmedewerker : Klanteninformeren en adviseren over meubels en woonaccessoires Verkopenvan producten Kassawerkzaamheden Zorgen dat de winkel netjes blijftZoek jij toch nog meer uitdaging en afwisseling in je werk?

Naastbovenstaande taken is het ook mogelijk om je takenpakket uit tebreiden met werkzaamheden ten behoeve van het herinrichten vandiverse showkamers.

Deze taken bestaan onder andere uit hetschilderen van panelen, het verplaatsen van meubels enmagazijnwerkzaamheden. Functie-

eisen Dit is wat wij zoeken in eenVerkoopmedewerker : Je bent representatief en sociaal Je hebtminimaal MBO-werk- en -denkniveau Je bent beschikbaar op zondag Jebent niet bang om in contact te komen met mensen Je bent flexibelJe hebt een open persoonlijkheid Je beheerst de Nederlandse taalBedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een meubelzaak gevestigdin de omgeving van Eindhoven.

Je komt te werken in een hippe winkelwaar je veel contact zult hebben met klanten. Locatie / StandplaatsSON Arbeidsvoorwaarden Een marktconform salaris Een bijbaan in hetweekend voor de zondag De mogelijkheid om extra uren te makendoordeweeks als jij vaker beschikbaar bent Een gezellig team waarhumor belangrijk is Betrokkenheid bij de organisatie Mogelijkheidom veel te leren binnen de meubelbranche Sollicitatieprocedure Desollicitatieprocedure voor deze vacature wordt verzorgd door APSPersoneelservices.

Geïnteresseerden worden verzocht een CV met eenbegeleidend schrijven te richten aan : of per post te versturennaar : APS Personeelservices, Heistraat 16, 5691 CA Son.

Voor meerinformatie kun je contact opnemen met één van onze consulenten optelefoonnummer 0499-460130 of kijk op onze website .

Wanneer je inaanmerking komt voor deze functie, nemen we binnen 7 dagen contactmet je op. Bezoek onze website voor meer informatie over devacature Verkoopmedewerker Weekend of solliciteer online op devacature Verkoopmedewerker Weekend .

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier