Parttime BBL / Verkoper @ Perry Haarlem 30 uur
Perry
Haarlem
5 dagen geleden
source : Vacant

Of ben je het aanstormende talent, omdat je op dit moment een BBL opleiding in Detailhandel of Sport&Bewegen (niveau 3 of 4) volgt?

Wij breiden onze crew in Haarlem uit met nieuw parttime (30 uur) verkooptalent. We zijn opzoek naar een talent die bruist van energie en een grote passie hebben voor sport, lifestyle of adventure.

Ben jij deze verkoper en beschikbaar op de koopavond en de zaterdag / in het weekend? Dan nodigen wij jou graag uit in de wereld van Perry.

Functieeisen

Mooi, want wij zijn ook ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe verkoper te worden? Ben je in het bezit van een diploma of volg je de opleiding Detailhandel of Sport&Bewegen (niveau 3 of 4)?

Solliciteer dan via onderstaande knop.

Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Haarlem? Geen probleem, alle Perry vacatures zijn hier te vinden.

Become your better self at Perry

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Bedrijfsomschrijving

In ons filiaal in Haarlem werk je samen in een crew enthousiaste verkopers. s Ochtends worden de targets en de acties van de dag zijn besproken.

Daarna sta je te popelen om iedere klant met een lach te verwelkomen. De klant is je main priority . Je laat alles uit je handen vallen om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Zowel op de winkelvloer als achter de kassa.

Arbeidsvoorwaarden

Perry ziet jouw talenten en wilt je helpen om deze te ontwikkelen en te trainen. Op onze Sports Academy krijg je fysieke trainingen en e-

learnings. Hier leer je alles over onder andere Adidas Football en Workout. Daarbij worden er clinic's gegeven over Tennis en Hockey.

We dagen je telkens opnieuw uit. Zo blijf je groeien. Op verkoopvlak, persoonlijk gebied, en bovenal in de wereld van Sport&Adventure.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier