Teammanager uitkeren
USG - Unique
Heerlen, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf.

Zinvol werk plús een inhoudelijke uitdaging. Bij UWV werk je elke dag aan een samenleving waarin iedereen een plek kan vinden.

Want wij helpen mensen bij het vinden van werk. Bij ziekte kijken we wat iemand nog wél kan. En we zorgen voor een tijdelijke uitkering als dat nodig is.

Waarbij we erop letten dat iedereen zich aan de regels houdt. Zodat we de mensen helpen die daar recht op hebben. Daar hebben we veel mensen voor nodig, die allemaal een verschil maken.

Functieomschrijving

Zoek jij een baan waarin je een team overtuigend kunt motiveren en inspireren om samen de beste resultaten te halen? Ben jij klantgericht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Wil je maatschappelijk relevant werk doen, waarbij je inhoudelijk met je vak bezig kunt zijn? Dan is de afdeling AW bij het UWV in Heerlen opzoek naar jou!

Als manager Uitkeren ben je een belangrijke sparringpartner voor de Districtsmanager. Je bepaalt in overleg met hem / haar de doelstellingen van jouw team dat bestaat uit ca 25 medewerkers.

Samen met jouw collega-managers en de Districtsmanager ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het gehele district.

Jij bent in staat om veranderprocessen te begeleiden, weet het beste uit jouw team te halen en brengt hen op een coachende wijze naar een hoger niveau.

Dit doe je door regelmatig in gesprek te zijn met jouw medewerkers. Gesprekken die toekomstgericht zijn met de focus op ontwikkeling en groei, gekoppeld aan resultaten en gesprekken die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid.

Wat ga je nog meer doen

 • Je geeft leiding aan teams die verantwoordelijk zijn voor de diverse wetten die Uitkeren uitvoert. Dat kan de WW zijn, de AW of een van de overige soorten WW.
 • Je motiveert en inspireert jouw teamleden en weet draagvlak te creëren voor veranderingen.
 • Je hebt een transparante visie die bepalend is voor het vergroten van het werkplezier en het vieren van successen. Met jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel weet je impact te creëren.
 • Jij weet mensen binnen de divisie Uitkeren én het district te binden en te verbinden.
 • Je onderschrijft de gedragsmatige visie op verzuim en daar handel je ook naar.
 • Je geeft het goede voorbeeld als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.
 • Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur bedrijfskunde. Daarnaast ken en gebruik je de vaardigheden die nodig zijn voor het leidinggeven aan teams.
 • Je houdt van aanpakken en hebt een sterke drang om resultaten te realiseren en verbeteringen te initiëren en door te voeren.
 • Je bent een teambuilder met coachende vaardigheden en kan als inspirator aan een hecht team bouwen. Dit doe je met veel enthousiasme en creativiteit.
 • Je hebt minimaal drie jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een backoffice omgeving.
 • Je hebt ervaring met het borgen en optimaliseren van de kwaliteit van bedrijfsprocessen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Startdatum is 15 november 2021.

  Verder ontvang je 8% vakantiegeld en bouw je 25 vakantiedagen op per jaar op basis van een 40-urige werkweek.

  Tevens krijg je een tegemoetkoming in reiskosten met eigen vervoer en 100% vergoeding als je met OV reist.

  Een fulltime baan van 38 uur waarbij parttime werken (32 uur) mogelijk is

  Online trainingsmogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het salaris is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

  Je krijgt een contract van 6 maanden met de intentie om te verlengen.

  Je wordt ingeschaald in schaal 8 van de CAO van het UWV. Dit komt neer op een salaris tussen € 3332.- en € 4610.- op basis van 38 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier