Communicatiespecialist
Nuts Groep B.V.
Amsterdam
3 dagen geleden

Communicatiespecialist

Job description

Kun je je als geen ander inleven in je doelgroep? Heb jij brede communicatie-ervaring en een vlotte pen? Schakel jij makkelijk van het maken van plannen naar de uitvoering ervan?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie is Budget Thuis?

We zijn de eerste landelijke aanbieder die energie- en telecomdiensten onder één dak aanbiedt. Stroom & gas, internet, tv & bellen én sim only, producten die je als huishouden móet hebben.

Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En zo min mogelijk voor betaalt natuurlijk! Van oorsprong zijn we een leverancier van groene stroom en gas (Budget Energie) en hebben we het inmiddels geschopt tot de top 4 energieleveranciers.

Sinds enkele jaren bieden we ook internet, tv & bellen (Budget Alles-in-1) en sim only abonnementen (Budget Mobiel) aan.

Als klanten onze diensten combineren, ontvangen ze naast het gemak van alles onder één dak en de lage prijs ook nog eens elke maand combikorting.

Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. We doen zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden.

Hierbij maken we het niet moeilijker dan het is. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen.

Dit kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen dus er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Bij Budget Thuis doen we wat we beloven, hebben we vertrouwen in elkaar en houden we van verantwoordelijkheid geven én nemen.

Dit alles met een flinke dosis plezier op de werkvloer en met elkaar.

Wat is jouw rol als Communicatiespecialist?

Inmiddels maken zo’n 1 miljoen huishoudens al gebruik van één of meerdere diensten van Budget Thuis. Om potentiële klanten beter bekend te maken met het merk Budget Thuis, onze producten en de voordelen zijn we op zoek naar een allround Communicatiespecialist in het Marketing & Communicatie team.

In deze brede rol vertaal je vraagstukken door naar middelen en content. Van de implementatie van nieuwe producten en proposities tot het vertalen van strategische vraagstukken naar relevante klantcommunicatie en een persbericht.

En, van het ontwikkelen van POS-materiaal voor onze retailpartners tot het schrijven van blogs en websitecontent. Kortom, een breed scala aan werkzaamheden.

Geen dag is hetzelfde! Je werkt nauw samen met je collega’s van Marketing & Communicatie, maar ook met collega’s van Sales en de Klantenservice.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 • Je bent intern aanspreekpunt en sparringpartner voor commerciële én informatieve communicatie, gericht op prospects en / of onze klanten;
 • Binnen diverse projecten ben je verantwoordelijk voor het communicatieplan en de uitvoering;
 • Je schrijft en redigeert content voor de website, onze app, flyers, POS-materiaal en blogs. Je zorgt dat deze in lijn is met onze tone-of-voice en contentstrategie;
 • Je ziet en benut proactief pr-kansen en ondersteunt de manager Marketing & Communicatie en directie bij het beantwoorden van vragen van pers en media;
 • Je hebt een brede rol waarin je je makkelijk door de organisatie beweegt en de benodigde informatie bij de juiste personen weet op te halen;
 • Je wordt blij van gevarieerd werk, schakelt snel en werkt nauwkeurig;
 • Je vindt het leuk om teksten te schrijven, hebt een vlotte pen en gevoel voor merk.
 • Waar kom je te werken?

  Je wordt onderdeel van het team Marketing & Communicatie, wat bestaat uit 9 personen. Het is een creatief en gezellig team dat altijd denkt vanuit de doelgroep en het merk.

  Een team wat het écht samen doet, waar jij veel van kan leren, maar wat ook van jou wil leren!

  Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris;
 • Contract voor een jaar met uitzicht op vast;
 • 25 vakantiedagen 40 uur en met de mogelijkheid om 1,5 week bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding (keuze uit Swapfiets of NS Business Card);
 • Maximaal 5% jaarlijkse bonus;
 • 6% pensioenregeling zonder eigen bijdrage.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier