Shiftmanager | 2-Ploegen
Burg Recruitment
Barchem, Gelderland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als Shiftmanager kom jij te werken bij een toonaangevend Food producent. In hun vakgebied zijn ze één van de grootste van Nederland en ze hebben productielocaties in Nederland- en in het buitenland.

Door de vele verkoopkantoren verspreid over de wereld hebben ze inmiddels een groot marktaandeel en zijn ze er bij gebaat om dit alleen nog maar verder uit te breiden.

Jij komt te werken op een locatie waar jij 3 voormannen direct aansturen en indirect 60 / 70 FTE. Je werkt in een 2-ploegenrooster en zal je hoofdzakelijk bezig houden met toekomst- en afdelingsplannen vertalen naar de operationele sferen.

Naast bovenstaand ben je persoon die de gehele planning verzorgt en zorgt dat de bezetting optimaal is op de operatie. Door actief te kijken naar de training en coaching van jouw productiemedewerkers zorg jij dat de kwaliteit en kwantiteit omhoog gaat.

Uiteraard doe jij dit ook door naar verbeterslagen te kijken en met onderbouwde actieplannen dit door te voeren. Daarnaast enthousiasmeer jij jouw ploeg en zorg jij dat de mensen een stap extra zet.

Door scherp te zijn op productiecijfers en de afwijkingen te bekijken zorg jij dat je overal van op de hoogte bent!

Om de functie naar behoren uit te kunnen voeren zoeken wij een standvastige natuurlijke leider die analytisch is aangelegd.

Je kijkt naar cijfers, verbeteringen, het team en de individu om uiteindelijk de kwaliteit en kwantiteit op te schroeven.

Door je sterke karakter en jouw onderbouwde bevindingen weet jij waar het over hebt en krijg jij de gehele productie naar een hoger niveau!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier