Full stack software .NET C# developer, domotica met maatschappelijke bijdrage, regio Hendrik Ido Amb
Blaak Selectie for .NET
Hendrik Ido Ambacht, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Voor een bedrijf in de regio Hendrik Ido Ambacht zijn we op zoek naar een fullstack .NET C# developer. Het gaat hier om een bedrijf dat systemen ontwikkeld die via domotica oplossing bieden voor maatschappelijke instellingen.

 • Zo verwerken hun systemen meldingen waarover ze rapporteren, maar ook zorgen ze voor de automatisering van toezicht. Het systeem bestaat uit apps, web interfaces, backend en BI rapportage ;
 • Het gaat het hier om een MKB bedrijf van circa 70 mensen met een team van 5 developers. Bestaande uit hardware, embedded en backend developers.

  Momenteel is er daarom sterke behoefte aan iemand die zowel back- als frontend development kan ; Werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het ontwikkelen van een nieuwe webmodule voor het beheer van een interface voor hun systeem op basis van een high-level system design.

  Dit behelst een database, backend en typescript ontwikkeling. Ook het bouwen van demo’s voor beurzen behoren tot de werkzaamheden.

  De grootste uitdaging ligt in het eigen maken van domeinkennis. Dat wil zeggen randapparatuur en complexe beslis ; Omdat het hier om een wat kleiner team gaat heb je als developer grote zelfstandigheid.

  Je hebt veel vrijheid voor eigen inbreng bij het geven van oplossingen. Daarnaast is er regelmatig overleg met hardware en embedded teamleden.

 • De sfeer onderling is open en ; Qua stack wordt er gebruik gemaakt van de complete Microsoft stack, Azure datawarehouse / SQL, Windows Services, (CORE), Rest interfaces, Typescript en voor mobile : Java en React ;
 • Op de vraag waarom men graag bij dit bedrijf werkt werd de aansprekende techniek waarmee ze werken genoemd en hoe ze hiermee een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren.

 • Verder wordt er veel vertrouwen ervaren vanuit de organisatie om producten te kunnen ; Salaris is uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring maar houd rekening met een bandbreedte van tussen de € ,- en € ,- ;
 • Klinkt dit interessant? Reageer dan direct met je ge-update CV naar of bel ons op het nummer 010-737 1260 voor meer informatie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier