Klantenservice medewerker (met WFT)
Lacent
Zwolle, Overijssel, Netherlands
5 uur geleden
Job Description

Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een collega met een winning mindset die met veel daadkracht en empathie de klanten van Wehkamp te woord kan staan. De afdeling Operations is geen doorsnee klantenservice afdeling, maar behandelt de meest uiteenlopende vragen op financieel gebied.

Je verricht customer-service activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening. Je spreekt het deel van onze klanten die extra aandacht nodig hebben voor hun financiële zaken, bijvoorbeeld voor het treffen van een betalingsregeling. Je denkt mee om een oplossing te vinden die de klant helpt, maar ook de (financiële) belangen van Lacent goed dient. Dat is vaak een complexe puzzel die veel vraagt van je communicatieve en sociale vaardigheden.

Ongeveer 70% van jouw tijd zal bestaan uit daadwerkelijk klantcontact, telefonisch of per email. De overige 30% richt zich op het verwerken van gegevens uit deze contacten en een vorm van backoffice activiteiten.

Om jouw werk goed te doen moet je contact onderhouden met diverse afdelingen en instanties. Je kunt hierbij denken aan afdelingen binnen Lacent, afdelingen binnen Wehkamp en instanties zoals incassobureaus en BKR.


Qualifications

  • Minimaal MBO+ denk- en werkniveau
  • WFT-diploma Adviseur Consumptief Krediet is een must
  • Kennis van schuldhulpverlening is een pre
  • Ervaring bij call center of incassobureau is een pre
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie vaardigheden
  • Het vermogen en de drive om mee te denken met klanten en ze daadwerkelijk te helpen
  • Proactieve werkhouding en klant- en resultaatgerichtheid


Additional Information

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke status pagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

  1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview of call.
  2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in, waarbij je meerdere leden van het team spreekt.
  3. Na dit gesprek hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Ben je geïnteresseerd in deze functie ? Reageer dan direct zodat we contact met je op kunnen nemen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier