Elke maand een leuke activiteit! (Schoolstraat, Bennekom)Schoolstraat (etage 1 en 2), Bennekom
Siza
, NL
19 dagen geleden

De Schoolstraat is een locatie waar mensen wonen met Niet Aangeboren Herstenletsel (NAH), die genieten van een gezamenlijke actie, of eten, maar het lastig vinden dit zelf te organiseren.

Daarom hebben zij jouw hulp nodig.

Schoolstraat Boven en Schoolstraat De Regenboog zijn locaties (in één gebouw) in het centrum van Bennekom waar mensen wonen met NAH.

De bewoners kunnen erg genieten van een gezamenlijke activiteit, maar vinden het lastig dit zelf te organiseren. Het zijn mensen die genieten van gezelligheid, maar hebben wel iemand erbij nodig die het stuurt en de gezelligheid meebrengt.

De Schoolstraat zoekt daarom één of twee vrijwilligers om één keer in de maand, bij voorkeur op een woensdagavond, een activiteit op te zetten en te begeleiden.

Er is een bedrag voor beschikbaar en het hoeft niet lang te duren. Het gaat vooral om het samenzijn en de sfeer.

De vrijwilliger moet in staat zijn een eigen activiteit op te zetten en voor te bereiden. Bijvoorbeeld een kookactiviteit, een bewoner uitnodigen om mee te gaan boodschappen doen, vragen wie wil voorbereiden, sturen.

Interesse in de bewoners, over dagelijkse dingen praten, nieuws e.d.. Het is prettig als het een vrouw is, of een duo man en vrouw, bij voorkeur wat ouder.

Het is leuk om vrijwilligerswerk te doen op de Schoolstraat, omdat bewoners genieten van het samen zijn. Zij komen los en genieten van contacten, vinden het zelf lastig dit op te bouwen en te onderhouden, Maar als het er is, zijn ze meestal erg enthousiast.

Er is op de achtergrond altijd begeleiding aanwezig voor vragen. Overleg is mogelijk en wenselijk, ook als het gaat om specifieke vragen over bewoners en hun gedrag.

Ondersteuning wordt graag gegeven en belangrijk gevonden voor de bewoners en de vrijwilliger.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier