Prodctiemedewerker oproep
Aviko BV
Steenderen
4 dagen geleden

Prodctiemedewerker oproep

 • Steenderen
 • € 11,40 per uur
 • 40 uur, 5 dagen per week
 • MBO, HAVO, VWO
 • Aviko BV
 • Werken tussen patat en rösti's?! Dit wil jij! Je voelt je direct thuis met de tofste collega’s om je heen. Wordt productiemedewerker bij Aviko in Steenderen en verdien daarmee €10,86 per uur!

  wat bieden wij jou

  Een startsalaris van €10,86 bruto per uur

  Toeslagen in de avonden en weekenden!

  Een heerlijke werkomgeving

  Leuke collega's!

  Gave doorgroeimogelijkheden!

  wie ben jij

  Aviko wil jouw kwaliteiten inzetten! Je werkt flexibel en op meerdere afdelingen. Verder is het belangrijk dat je :

 • Beschikbaar bent voor verschillende diensten op oproepbasis
 • Minimaal 18 jaar bent omdat je ook 's nachts werkt
 • Als productiemedewerker Nederlands spreekt en verstaat i.v.m. veiligheids- en hygiene eisen
 • wat ga je doen

  Als productiemedewerker werk je de hele dag tussen patat en rösti's. Hmm, lekker! Je gaat verpakkingen aanvullen bij de machines.

  Maar dat is niet alleen hoor! Je gaat nog een stapje verder. Loopt er een machine vast? Jij gaat de kleine storingen oplossen, voordat alle machines stilstaan.

  Een hele verantwoordelijkheid dus, maar ook een uitdaging! Dit doe je allemaal met de leukste collega’s om je heen! Sta je liever met je voeten in de aardappels, ook dat kan! Volop mogelijkheden!

  Als productiemedewerker kom je te werken op twee locaties. Een afdeling waar de machine de dozen van de patat maakt, jij zorgt er voor dat de machine goed zijn werk doet en grijpt in als dit nodig is.

  De andere afdeling is de afdeling daarbij de aardappelen binnenkomen, jij zorgt ervoor dat de aardappelen op de juiste plek komen!

  waar ga je werken

  Wil je afwisselend werk, verantwoordelijkheid én doorgroeimogelijkheden? Bij Aviko krijg je dit allemaal! Zij helpen je graag met je eigen ontwikkeling.

  Groei door van productiemedewerker naar heftruckchauffeur of operator. Tof toch! Je werkt natuurlijk tussen patat en rosti’s maar je bent ook omringt door de leukste collega’s! Wie weet heb je er binnenkort een aantal nieuwe vrienden bij.

  Voor al deze gave mogelijkheden moet je bij Aviko zijn!

  8+ Baanraders!

  Deze klant scoort een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken.

  Een echte aanrader dus.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier