Teamcoördinator B, kliniek beschouwend Purmerend
ZorgvisieBanen
Purmerend, NL
6 dagen geleden

Je komt te werken op de beschouwende kliniek in Purmerend. De kliniek bestaat uit de verpleegafdelingen Interne Geneeskunde, Longziekten, Neurologie en Cardiologie.

De kliniek beschikt over 68 bedden. Patiënten komen voor onderzoek, behandeling en begeleiding. Dit varieert van diagnostische onderzoeken, tot palliatieve en terminale zorg.

Ook worden oncologische behandelingen gegeven.

 • ongekend goede zorg;
 • goede uitkomsten van zorg;
 • uitstekend leerklimaat voor studenten verpleegkunde, jong-gediplomeerde verpleegkundigen én ervaren verpleegkundigen;
 • aantrekkelijk werkgeverschap in een concurrerende arbeidsmarkt;
 • optimale afstemming tussen aanbod van patiënten en capaciteit van verpleegkundigen en bedden;
 • optimale doorstroming van de patiënten door goede afspraken met ketenpartners en specialisten.
 • Functiebeschrijving

  In je rol van teamcoördinator ondersteun je het hoofd van de zorgeenheid. Je werkt in een team van vijf teamcoördinatoren.

  Je voorziet en faciliteert de zorgeenheid in het realiseren van de doelstellingen. Dit betekent dat je op operationeel niveau de voortgang bewaakt op een aantal thema's (kwaliteit, veiligheid, werkplezier en roosters) en een actieve rol hebt in het continu verbeteren van de zorgeenheid.

  Jouw input bij verschillende beleidsmatige thema's is van groot belang, waarbij je tevens het Lean-gedachtegoed weet toe te passen.

  Je werkt nauw samen en bent continu in gesprek met artsen, verpleegkundigen en servicemedewerkers over bovengenoemde thema's.

  Je hebt hierin een aansturende en coördinerende rol. Daarnaast ben je verbonden aan één specifieke afdeling waar je zorg draagt voor het personeelsmanagement.

  Je voert allerhande ontwikkel- en vitaliteitsgesprekken met de medewerkers.

  Functie-eisen

  Een kritische en ondernemende verpleegkundige met HBO werk- en denkniveau, eventueel met de nieuwe titel regieverpleegkundige.

  Je hebt aantoonbare leidinggevende kwaliteiten. Je hebt oog voor het organisatie-, professional- en patiëntperspectief en vervult een voorbeeldfunctie.

  Door jouw inspirerende wijze van werken weet je verpleegkundigen en servicemedewerkers mee te nemen in de veranderende context.

  Je hebt ervaring opgedaan in de complexe, uitdagende omgeving van een ziekenhuis. Door jouw multidisciplinaire interesse en duidelijke visie op zorg en service weet je al snel het verschil te maken.

  Je bent sterk in het coördineren en organiseren en je hebt een ondernemende en resultaatgerichte instelling. Je kunt medewerkers motiveren, stimuleren en begeleiden in veranderingsprocessen.

  Wij bieden een uitdagende werkomgeving, een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor persoonlijke groei.

  De standplaats voor deze functie is Purmerend. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Het salaris is overeenkomstig met functiegroep 45 (minimaal € 2144,-

  en maximaal € 3072,- bruto per maand op fulltime basis). Daarnaast ontvang je voor deze rol een toelage van € 400,- bruto per maand op fulltime basis.

  Als je in aanmerking komt voor de functie regieverpleegkundige, word je ingeschaald in schaal 50, met een toelage. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing, onderdeel hiervan is de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een prima pensioenregeling bij PFZW.

  Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband, voor 28 36 uur per week.

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jorien Zegers, afdelingshoofd kliniek beschouwend, bereikbaar via telefoonnummer : 06-

  83365653. Een dag meelopen in de kliniek behoort tot de mogelijkheden. Graag ontvangen wij jouw sollicitatie voor 7 november.

  Gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 12 november.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier