Onderhoudsmonteur Melksystemen | Voersystemen
WR.nl Solliciteren
Putten, Gelderland, Nederland
18 uur geleden

Over het bedrijf :

 • Wij onderhouden melkinstallaties.
 • Wil jij melkinstallaties onderhouden bij boeren?
 • Heb jij ervaring met mechatronica?
 • Vaste baan : Onderhoudsmonteur Melksystemen MBO 2.300 - 3.500 Onderhoudsmonteur

  Wij zijn een familiebedrijf met historie. Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen op het gebied van melkwinning en stalinrichting zodat we dé partner kunnen zijn en blijven van de moderne melkveehouder.

  Wij gaan aan de slag binnen een hecht, gezellig en gemotiveerd team van collega’s. Wij vinden het belangrijk dat jij op je plek zit en dat je je werk goed kan doen.

  Een eigen service bus met goed gereedschap is daarbij van groot belang, die staat dan ook geheel tot jouw beschikking.

  Jouw werkzaamheden als Onderhoudsmonteur Melksystemen :

  Voor de vacature als OnderhoudsmonteurPutten MBOga je het volgende doen :

  Als onderhoud- en servicemonteur ga jij binnen het team van monteurs aan de slag met het onderhouden van melkstallen en melkrobots en voersystemen.

  S ochtends ga je eerst naar de zaak voor een kop koffie of je vertrekt direct van huis met je service bus naar het melkveebedrijf waar je die dag aan de slag gaat, alleen of samen met je collega.

  De ene dag heb je een grote klus bij één klant, waar de drie melkrobots van de melkveehouder een onderhoudsbeurt nodig hebben.

  De andere dag heb je meerdere kleinere (onderhouds)klussen bij conventionele melkstallen. Je leert de machines en de nieuwe ontwikkelingen kennen zodat je de klant optimaal kan helpen en ook storingen kan verhelpen.

  Je werkt elke keer weer in een andere stal en dat maakt het werk afwisselend. Affiniteit met de melkveehouderij is natuurlijk van belang, ook als je tijdens je koffiepauze bij de melkveehouder aan de keukentafel zit levert dat mooie gesprekken op.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Onderhoudsmonteur, die past in deze rol.

  Het ideale profiel voor deze functie :

  Voor de functie van onderhoud- en servicemonteur is het belangrijk dat je ervaring hebt met elektrotechniek / mechatronica en dat je, zoals hierboven beschreven, een agrarisch hart hebt.

  Verder herken je jezelf in de volgende punten :

 • Rijbewijs B (E) MBO 4 Elektrotechniek / Mechatronica;
 • Affiniteit met melkveehouderij Flexibiliteit, bereid zijn tot het draaien van storingsdiensten;
 • Bereidheid tot het volgen van cursussen / opleiding;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Putten, Nijkerk, Amersfoort, Harderwijk en Barneveld.
 • Als Onderhoudsmonteur Melksystemen bij dit bedrijf in Putten kun je rekenen op : :

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.

  WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.300 tot Euro 3.500. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek.

  Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris.

  Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Wanneer ga jij aan de slag? :

  Kom je uit de buurt van Putten, solliciteer dan ook ajb. Dus woon je in Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel of Groenlo dan ben je welkom.

  Maar ook wanneer je woont in Ede, Oosterhout, Beesd of Geldermalsen. En niet te vergeten Wolfheze, Nijkerk en Tiel. Als je maar niet te ver weg woont ben je dus welkom.

  Evenzo voor Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk. En ook Ermelo, Zevenaar en Doetinchem liggen gunstig voor onze vestiging.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier