CC-verpleegkundige
St. Antonius Ziekenhuis
Nieuwegein, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

AlsCC-verpleegkundige in een van de meeste innovatieve hartbehandelcentra van Nederland verrichten wij veel hoogcomplexe en specialistische (spoed) ingrepen.

Dat maakt jouw werk als CC-verpleegkundige heel divers. Je werkt op de hartbewaking direct aan het bed van de patiënt en vangt daarnaast patiënten op via de Eerste Hart Hulp (EHH).

Ook maak je deel uit van het reanimatieteam van het ziekenhuis en participeer je op de hartcatheterisatiekamers (Cathlab) in de dotterdienst, bij de opvang van patiënten met acute hartinfarcten.

Van spoedinterventies na een hartinfarct, levensbedreigende ritmestoornissen, uitwendige pacemakers of cardiogene shock, alles komt op onze afdeling voorbij.

Ons hartcentrum zet de meest innovatieve interventies in en jij staat met je neus bovenop de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Zo zijn we bij voorbeeld het enige ziekenhuis in Nederland dat genetica toepast in de standaardbehandeling van patiënten met Acuut Coronair Syndroom.

Als CC-verpleegkundige voer jij zelfstandig de genetische bepaling van het CYP2C19-enzym uit. Op basis van de uitslag van de test wordt de antistollingsmedicatie voor de patiënt bepaald.

Jij brengt mee

Jij bent een gedreven en gediplomeerde CC-verpleegkundige die snel schakelt in verschillende medische situaties. Je hebt oog voor de patiënt en biedt hen een luisterend oor.

Je hebt een heldere visie op kwaliteit van zorg en je vindt het leuk om actief mee te denken hoe we de veranderende zorg continu kunnen verbeteren.

Dat vraagt van jou verpleegkundig leiderschap en het vermogen om overstijgend te denken. Jouw goede sociale vaardigheden komen je goed van pas in de samenwerking met artsen en collega’s.

Teamwork, daar draait het immers om. Je staat open voor feedback en ziet dit als een kans om je werk nóg beter te kunnen doen.

Wij bieden jou

 • Een hecht team met fijne en vakbekwame collega’s die voor je klaar staan;
 • Direct een vast dienstverband voor 32-36 uur per week;
 • Een bruto maandsalaris tot maximaal € 4.227,- in FWG 55 (cao-ziekenhuizen), afhankelijk van je opleiding en werkervaring als CC-verpleegkundige;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, een goede pensioenregeling en leuke extra’s volgens een meerkeuzesysteem;
 • Deelname aan carrièreportaal Sterk in je Werk’ met interessante workshops en cursussen.
 • Aangenaam!

  In het St. Antonius Hartcentrum voeren we jaarlijks ruim 2.000 hartoperaties uit. De kliniek Hart bestaat uit de afdeling Cardiologie (E3), de Hartbewaking (18 bedden) en de Eerste Hart Hulp (10 bedden).

  Ongeveer 65 gespecialiseerde CC-verpleegkundigen leveren elke dag de beste verpleegkundige hartzorg. Het thema samen’ staat hierin centraal.

  Als een team werken we hard voor onze patiënten en ook voor elkaar. De afdeling beschikt over een eigen leerunit waar ervaren CC-verpleegkundigen onze leerlingen begeleiden en coachen.

  We staan altijd open voor nieuwe collega’s die samen met ons de kwaliteit van zorg kunnen waarborgen en verbeteren, onder meer door de focus te leggen op Evidence Based Practice (EBP).

  Bekijk hier meer informatie en filmpjes over onze afdeling en medewerkers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier