Applicatieontwikkelaar .Net
Naktuinbouw
Roelofarendsveen, Zuid-Holland
5 uur geleden

Wat houdt de functie in?

Voor het team ICT zijn wij op zoek naar een .Net georiënteerde webapplicatie ontwikkelaar voor 32-40 uur per week. Als .

Net Applicatieontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch ontwikkelen van de verschillende webomgevingen.

Deze zijn gebouwd met Asp.Net Framework, Linq2Sql, Jquery, JavaScript, angularjs en Asp.Net Core, Entity Framework, React, TypeScript, XUnit.

Je werkt zelfstandig in één of verschillende ICT scrumteams, en hebt daarin regelmatig contact met je collegas die jij ondersteunt bij het gebruik van de applicaties waaraan we ontwikkelen.

Je maakt planningen, bewaakt en rapporteert de voortgang van je werkzaamheden. Je stemt je werkzaamheden af met de technisch applicatiebeheerder (SharePoint).

Binnen scrum (agile) werken we als team nauw samen. Jouw inbreng is daarin belangrijk. Je interpreteert klanteisen die de organisatie aanlevert in bestaande en nieuwe oplossingen.

Daarbij krijg je veel ruimte voor eigen initiatief. We verwachten dat je een deel van je tijd bezig bent met de rest van het ontwikkelteam te zoeken naar innovatieve oplossingen.

Over de organisatie

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. De Nederlandse tuinbouwsector is internationaal toonaangevend.

Naktuinbouw vervult een maatschappelijke rol door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van het teeltmateriaal.

Team ICT is direct betrokken bij de technologische innovatie binnen de organisatie. Wij zijn een financieel gezonde werkgever in een vitale sector en wij hebben een (internationaal) uitstekende reputatie.

Wij gaan op een open en informele wijze met elkaar om.

Wie komt hiervoor in aanmerking?

Voor deze functie beschik je over minimaal mbo+ werk- en denkniveau en heb je minimaal een vooropleiding (mbo+) in een (ICT) richting waarin programmeertalen en ontwerpen (user stories) implementeren zijn behandeld.

Je hebt werkervaring met bouwen van applicaties in .Net en affiniteit met computers en hardware. Ervaring met het op backend ontwikkelniveau werken met SQL Server is gewenst.

Ervaring met webdevelopment (JavaScript, Html, Css) is een must. Je hebt een gestructureerd en analytisch denkvermogen. Je bent iemand die goed in een scrumteam kan werken.

Je bent onderdeel van het team, met inzet van je eigen identiteit. Je bent leergierig, communicatief vaardig en kunt doorvragen om problemen te doorgronden.

Daarnaast ben je flexibel, creatief en resultaatgericht.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante, veelzijdige functie aan in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij (3.

051 - 4.054 en een eindejaarsuitkering van 4,9%). Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren.

Je wordt in je werk gefaciliteerd met een laptop van de zaak. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioenregeling, thuiswerkvergoeding, zes weken vakantie, een aanvullende ziektekostenvergoeding en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier