Senior Project Engineer (ondergrondse infra)
Gemeente Rotterdam
Rotterdam NL
2 dagen geleden

Jouw rol

Jij zal gaan fungeren als expert en vraagbaak voor ons team als we het hebben over de ondergrondse infrastructuur. Bij het realiseren van aansprekende en uitdagende projecten in Rotterdam ben jij de spil in het web die tezamen met het projectteam en onze partners gaat werken aan oplossingen voor de ondergrondse ordening van onze stad.

Je moet hierbij denken aan het vervangen van grote persleidingen met een diameter van wel 1 meter in dicht stedelijk gebied en het ruimtelijk inpassen van warmtenetten.

Je verliest hierbij de bovengrondse situatie en zijn dynamiek niet uit het oog.

Je maakt onderdeel uit van het voorbereidings- en uitvoeringsteam. Jij draagt zorg voor het inhoudelijk ontwerp. Afhankelijk van de gekozen marktbenadering maak je (samen met projectvoorbereiders, kostendeskundigen, tekenaars, etc.

het voorontwerp, definitief ontwerp, schrijf je de aanbestedingsovereenkomst (bijvoorbeeld een RAW-bestek en leidraad), neem je deel aan bouwteams en voer je regie op uitbesteed engineeringswerk.

Daarnaast heb je een belangrijke rol bij het borgen van de inhoudelijke kwaliteit door het toetsen van de technische producten binnen het team en het borgen van de integraliteit van deelproducten.

Dit alles doe je als deelnemer van het technisch projectteam en onder leiding van de technisch manager van het ingenieursbureau.

De technisch manager is deelnemer van het integrale projectteam en werken volgens de Rotterdamse Standaard voor Projectmatig Werken (RSPW).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier