Buschauffeur Regio
Qbuzz
Dordrecht, ZH, NL
6 uur geleden

Vrijheid, veel verschillende mensen ontmoeten en een kantoor dat er iedere dag anders uitziet , dat zijn de antwoorden die wij krijgen als we onze buschauffeurs vragen wat hun werk zo mooi maakt.

Dat hoeven we jou als ervaren bestuurder niet te vertellen. Jij wilt weten waarom het vak bij Qbuzz zo bijzonder is. Daarvoor moeten we in de kern van onze organisatie duiken.

Een kern waarin we samen werken aan onze doelstellingen, waarin collega’s meer dan collega’s zijn en waarin iedereen zich gezien en gehoord voelt.

 • Dat merk je bij alles wat we doen en je voelt het als je bij ons op locatie bent. Bestuurders, verkeersleiding, medewerkers service & veiligheid, managers, planners;
 • iedereen werkt samen en iedereen is even belangrijk. Uiteindelijk hebben we één doel; tevreden reizigers en dat creëren we alleen met tevreden medewerkers, daarvan zijn wij overtuigd!

  Wat krijg je van ons?

  Wij geven veel om onze collega’s. Welzijn, werk-privé, vrijheid, ambitie en ontwikkeling zijn onderwerpen die we belangrijk vinden.

  Dat proberen we te weerspiegelen door bijvoorbeeld rekening met privésituatie te houden bij het opstellen van het rooster, maar ook door bedrijfsfitness aan te bieden, te ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling en jou te helpen jouw ambities waar te maken.

  Wie ben jij?

  Openbaar vervoer is mensenwerk. De impact die jij als buschauffeur kunt maken op iemands dag is enorm. ’s Morgens ben jij een van de eerste personen die de reiziger spreekt.

  s Avonds stapt een reiziger na een lange dag -waarin van alles gebeurd is- in jouw bus. Jij kunt dus direct de toon van de dag zetten óf de afronding van de dag voor een deel bepalen.

  Met jouw sociale vaardigheden is dat geen probleem. Jij weet wel hoe je een bus vol tevreden reizigers creëert. Die tevreden reizigers creëren we overigens samen.

  Onze bedrijfscultuur is eigenzinnig, transparant en verbindend en dat verwachten we ook van jou. Iedereen wordt gezien, gehoord en geholpen, want alleen zo kunnen we samen het verschil maken.

 • Verder vinden we het fijn als onze collega;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs D en / of code 95 is;
 • Net als wij, flexibel is. Buschauffeur zijn betekent dat je werkt op onregelmatig tijden, ook bij ons.
 • Goed Nederlands spreekt.
 • Heb je (nog) geen rijbewijs, kijk eens bij onze opleidingsvacature.

  Wie zijn wij?

  Beweging. Het zit in onze vezels verworven. We bewegen onze reizigers naar de juiste bestemming, onze collega’s naar hun ideale functie en onze organisatie naar vernieuwing.

  We hebben hard gewerkt aan onze cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt, onze waarden uitdraagt.

  Hoe we met elkaar omgaan en wat ons gezamenlijke doel is. Want dát is wat ons in beweging houdt. En juist dat is wat ons zo verbindt.

  Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft? Bel of app gerust met Sjors (06-48861564), hij kan je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om hier te werken.

  Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier