BBL leerlingen Grafisch Operator
Flexibility
regio Zwolle, NL
1 dag geleden

Flexibility creëert jouw toekomst!

Rond jij dit jaar je middelbare schoolopleiding af en oriënteer jij je nu op een studierichting waarbij je theorie en praktijk combineert?

Of werk je al, maar sta je open voor een nieuwe kans? Maak dan een vliegende start met een leer- / werkbaan als drukker of nabewerker.

Namens GOC zoeken wij voor regio Zwolle BBL leerlingen Grafisch Operator.

Opleiding en werk

Je eerste stap in de grafimedia- en kartonnagebranche zet je met het leer- / werktraject van GOC waarin je wordt opgeleid tot Grafisch operator.

Je gaat naar een school bij jou in de regio. In de eerste fase ga je één dag in de week naar school, daarna één dag in de veertien dagen.

De overige dagen ga je betaald aan de slag bij een leuk en modern grafimedia- of kartonnagebedrijf zodat je je opgedane kennis gelijk in de praktijk kunt brengen.

Wat vragen wij

Grafisch operators spelen een belangrijke rol binnen de grafimedia- en kartonnage bedrijven. De opleiding geeft je een goede basis om als drukker of nabewerker aan de slag te gaan.

Wat heb je nodig om te starten?

 • Je hebt minimaal een diploma basisberoepsgerichte leerweg vmbo (BB)
 • Je bent bereid om een mbo niveau 2 opleiding met doorstroommogelijkheid niveau 3 te volgen
 • Je bent nauwkeurig, kan samenwerken en je weet van aanpakken
 • Je wilt werken met moderne apparatuur, mooie producten maken en leren in een creatieve omgeving.
 • Wat bieden wij

  De arbeidsvoorwaarden staan beschreven in de CAO grafimedia. Je werkgever neemt de opleidingskosten, het lesmateriaal en de overige kosten voor zijn rekening.

  Indien je belangstelling hebt, ontvangen wij graag je CV. Geef hierin aan waarom jij deze uitdaging aandurft! Heb je vooraf vragen over de opleiding of over de mooie dingen die grafimedia- en kartonnagebedrijven maken?

  Bel dan voor een afspraak en wij laten het je zien! Marieke Holsappel 06-42841368 of marieke.holsappel flexibility.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier