Servicetechnicus E & W installaties
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden

Introductie

Voor een gerenommeerde totaal installateur zijn we opzoek naar servicemonteurs met zowel ervaring binnen de elektrotechnische kant als de waterinstallaties.

Heeft U ervaring binnen de installatietechniek en bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging en wilt u graag werken bij een bedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan?

Dan is Regiodienst opzoek naar jou!

Organisatie

Het betreft een organisatie dat zich een totaalinstallateur mag noemen en is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf bestaat op dit moment uit 50 medewerkers.

De organisatie onderscheid zich door de goede service en de kwaliteit die ze hoog in het vaandel hebben staan. Als totaal installateur richt het bedrijf zich op klimaatinstallaties, loodgieterij, elektrotechniek, meet en regeltechniek en service en onderhoud.

Naast grote projecten binnen de renovatie, bied het bedrijf de mogelijkheid om service en onderhoud te verrichten van bestaande installaties.

Als allround installatiemonteur komt te werken binnen een team van gespecialiseerde monteurs en een groeiende organisatie.

Functie

In de functie van servicetechnicus bent u verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en uitvoeren van onderhoud aan verschillende gebouwgebonden installaties op het gebied van E & W.

Iedere ochtend krijgt u via een tablet de bonnen binnen. Afhankelijk van de materialen die er nodig zijn kunt u vanuit huis beginnen of eerst langs de zaak om de benodigde onderdelen op te halen.

De werkzaamheden voert u volledig zelfstandig uit bij klanten waar lange contracten lopen. Als servicetechnicus bent u voor de klant het eerste aanspreekpunt.

Het is aan u de taak zo goed mogelijk de klacht of de wensen van de klant in kaart te brengen en een oplossing te bieden.

Functie eisen

Van de servicetechnicus word verwacht :

 • minimaal een opleiding op MBO niveau 4 of gelijkwaardig op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en koude techniek
 • werkervaring op het gebied van installatietechniek
 • in het bezit van een rijbewijs
 • bereid zijn tot het draaien van storingsdiensten
 • je bent klantgericht, flexibel en kan zelfstandig werken
 • communicatief vaardig
 • Aanbod

  Als servicetechnicus krijgt u direct een contract bij de organisatie aangeboden van een half jaar. De organisatie hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar monteurs.

  Het volgen van scholing behoort zeker tot de mogelijkheden. Het salaris wat geboden wordt is afhankelijk van leeftijd, ervaring, kennis, kunde en zal liggen tussen de € 2500,00 en € 3500,00 bruto per maand obv 40 uur per week, exclusief toeslagen zoals overwerktoeslag, storingstoeslag enz.

  Op de eerste werkdag ontvangt u een bedrijfswagen voorzien van al het gereedschap wat nodig is om alle werkzaamheden zonder problemen uit te voeren.

  Naast een bedrijfswagen ontvangt u nog een telefoon, tablet / laptop en werkkleding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier