Front-end Developer
Kadaster
Apeldoorn, De Brug, NL
1 dag geleden

Meewerken aan het verder ontwikkelen van onze klantomgeving voor een nóg betere klantervaring? Wij hebben ruimte voor nieuw talent! Zet jezelf op de kaart als :

Front-end Developer

Samen met collega’s werk je aan nieuwe functionaliteiten en bouw je front-end applicaties op basis van stevige analyses.

Deze front-end applicaties zijn vaak opgebouwd uit verschillende herbruikbare componenten, die een basis hebben in de Kadaster-huisstijl.

Opgeleverde applicaties voldoen aan de WCAG-richtlijnen die gelden voor overheidsinstanties. Uiteindelijk komen de applicaties samen in het Liferay CMS.

Als front-ender ben je comfortabel met het ontwikkelen en onderhouden van client-side front-end applicaties. Je bent bekend met WCAG-richtlijnen, of bereid om je hierin te verdiepen.

Je zorgt ervoor dat je deze richtlijnen weet toe te passen in de applicaties die je schrijft. Naast deze front-end applicaties ontwikkel en onderhoud je ook componenten uit de Kadaster-huisstijl.

Het belangrijkste vinden wij dat jij jezelf wil blijven ontwikkelen. Ook plezier in je werk vinden we belangrijk, net als samen met je collega’s steven naar een goed resultaat.

Jouw profiel

Je hebt ervaring met Front-end Development (SCSS, Bootstrap, Javascript, Typescript, Client-side front-end frameworks, NPM, Unit testing).

Ook ben je bekend met GIT en ken je Docker of ben je bereid dit te leren. Verder :

 • Heb jij minimaal een afgeronde hbo-opleiding Informatica en twee jaar werkervaring;
 • Kun jij goed samenwerken in een Scrum DevOps team;
 • Kun jij anderen overtuigen op basis van inhoudelijke argumenten;
 • Deel jij je eigen kennis met het team;
 • Toon jij initiatief en komt met verbetervoorstellen.
 • Wij ontmoeten je graag

  Je komt te werken binnen het scrumteam Online, een team dat naast een professionele houding ook collegialiteit en werkplezier hoog in het vaandel heeft staan.

  Het Scrum / DevOps team is een ervaren en gedreven groep professionals dat websites biedt voor het bedienen van particuliere en zakelijke gebruikers.

  Voorbeelden hiervan zijn websites als en , de Kadaster webwinkel en Mijn Kadaster. Allemaal gemaakt in het Liferay DXP Platform (CMS).

  Naast ontwikkelen voor en beheren van het Liferay platform worden ook (micro)services gebouwd en geïntegreerd met applicaties van andere teams.

  Informele werksfeer, vrijheid en veel ruimte voor ontwikkeling

  De directie IT werkt in dynamische scrumteams, variërend in groepsgrootte. Onze passie voor resultaat en leren, combineren wij graag met humor en oprechte interesse in elkaar.

  In deze tijden waarin we deels thuiswerken , vinden we het belangrijk om elkaar ook digitaal op te zoeken. Zo bieden we aandacht voor een gezonde werk / privé-balans en krijg je de kans te laten zien wat je in huis hebt.

  Wij zijn innovatief, werken met nieuwe tooling en waar mogelijk met open source software.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier