Junior Engineer, Zwolle
EQUANS
Zwolle, Overijssel,Netherlands
4 uur geleden

Junior Engineer Team Energie, Zwolle Bij EQUANS werken we met kennis van zaken, een nuchtere werkmentaliteit en een oplossingsgerichte aanpak in de infratechniek, energie en mobiliteit.

Bij infra ontwerpen, bouwen en onderhouden wij elektro- en besturingstechnische onderdelen van publieke infrastructuren zoals bruggen, sluizen, tunnels en bediencentrales.

Team Energie werkt aan een grote diversiteit aan projecten op het gebied van tractie en hoogspanning en winmolen- en zonneparken.

En bij E-Mobility houden wij ons bezig met de transitie naar duurzame mobiliteit door het ontwerpen, financieren, installeren en onderhouden van laadvoorzieningen en bijbehorende dienstverlenging voor elektrisch vervoer.

Voor deze rol zoeken wij iemand voor Team Energie in Zwolle. Dit ga je doen De komende jaren gaan we meer dan duizend midden spanning distributiestations upgraden.

Een uniek en groot project dat we mogen uitvoeren op basis van kwaliteit, partnerschap en vertrouwen. Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk en daarom zijn we op zoek naar een junior engineer.

Als engineer kom je aan afwisseling niets tekort. Je komt namelijk terecht in een concern waar innovatie bovenaan de prioriteitenlijst staat.

Samen met de overige leden van het projectteam zorg jij er uiteindelijk voor dat de klant krijgt wat hij vraagt. Binnen de daarvoor staande termijnen en budgetten natuurlijk.

Binnen het Liander project zijn voor jou de klantencontacten, contacten met de werkvoorbereiders, onderaannemers en uiteraard de diversiteit in technische aspecten geen probleem.

Het uitdagende werk met enerzijds soms ambitieuze deadlines en anderzijds een zee aan vrijheid bij EQUANS, daar doe je het voor.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit :

 • Analyseren van alle aanvraaggegevens van de projecten
 • Maken van een gedetailleerd concept werkplan / ontwerp;
 • Bepalen van het tracé door berekeningen uit te voeren en regelmatig de projectlocatie te bezoeken;
 • Maken van planningen en verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van de benodigde documentatie, denk aan : verkeersplannen, vergunningen, asbest- en bodemonderzoek en zakelijk recht;
 • Aanmaken van een materiaallijst voor afdeling werkvoorbereiding;
 • Overleggen met interne ketenpartners en externe partijen over de plannen die je hebt gemaakt, denk aan : de projectmanager, uitvoerder en projectcoördinator uit het projectteam als ook de gemeente en de aannemer;
 • Gedurende het project tijdig signaleren van knelpunten en het aandragen van creatieve praktische oplossingen;
 • Administratieve afhandeling van de projecten.
 • Dit breng je mee Een afgeronde technische MBO niveau 4 of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Energietechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
 • Kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en / of middenspanningsstations is een pré maar niet noodzakelijk. Bij voorkeur ervaring met SAP en GAIA en het is voor jou geen probleem om nieuwe computersystemen eigen te maken;
 • Ervaring met projectmatig werken is een pré; Competenties Je herkent jezelf in de onderstaande competenties :

 • Accuratesse
 • Mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Overtuigingskracht
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Stressbestendigheid
 • Plan- en organisatievermogen
 • Wat bieden wij je Vrijheid, kansen om jezelf te ontwikkelen en een werkomgeving waar jouw mening telt. Een baan in een dynamisch bedrijf waarin jouw persoonlijke ontwikkeling als heel belangrijk wordt gezien.

  Daarom bieden wij voldoende opleidingsmogelijkheden voor iedereen. Voor het reizen van en naar je werk krijg je veel keuzevrijheid en duurzame opties om te reizen.

  Dus of je nu met de auto, de trein of liever met de OV-fiets naar je werk of de klant gaat : je reist zoals jij dat wilt, tegen eerlijke vergoedingen.

  Werk je graag een of twee dagen vanuit huis? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met jou. Natuurlijk hebben wij een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op onder andere uitjes en producten.

  Uiteraard krijgt je alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt, zoals een laptop en een mobiele telefoon. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. Wij zijn EQUANS Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.

  500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

  Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

  Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

  Bij EQUANS werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering.

  Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes.

  Daarbij kunnen we altijd nieuwe teamspelers gebruiken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier