Vacature medewerker verzuimadministratie-telefoniste
Stichting Carmelcollege
Deventer
6 uur geleden

Etty Hillesum Lyceum - De Marke, Deventer

Ben jij een administratief medewerker met communicatieve capaciteiten, iemand die pedagogisch sterk is en stevig in de schoenen staat?

Heb jij affiniteit en ervaring met vmbo of een vergelijkbare doelgroep? Ben je ICT-vaardig en twee dagen per week beschikbaar voor een parttime baan in Deventer?

Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

De administratie heeft verschillende front- en backofficetaken. Het betreft administratieve en ondersteunende werkzaamheden die op een school / verzuim-administratie voorkomen.

Tot de werkzaamheden behoren onder andere :

 • Telefonisch contact onderhouden met ouders, die hun kind afwezig melden.
 • Het te woord staan van leerlingen, collega’s en ouders en het beantwoorden van vragen over de schoolorganisatie.
 • Het nauwkeurig bijhouden van het ziekteverzuim.
 • Het registeren van de totale verzuimadministratie.
 • Het uitvoeren van de leerlingenadministratie.
 • Het organiseren van de 'begeleide werkplek' waar leerlingen tijdelijk niet meer in de klas kunnen zijn.
 • Het bijwonen van administratief werkoverleg en het gezamenlijk maken van de werkplanningen. De jaaragenda van de school is daarbij het uitgangspunt.
 • De administratie heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een zelfregulerend werkverband, de collega’s zijn dienstbaar aan de school en aan elkaar.

  Zij realiseren zich dat zij deel uitmaken van een groter geheel. De administratie voert één à twee keer per week werkoverleg.

  Daarnaast is er periodiek overleg met een teamleider over de vertaalslag van de jaaragenda naar de dagelijkse praktijk.

  Jouw profiel

  Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding, evenals enkele jaren administratieve of secretariële ervaring. Ervaring op een administratie van een complexe onderwijsinstelling is een pre, evenals lichte’ boekhoudkundige kennis.

  We zoeken een mensgerichte collega die goed kan samenwerken en uitstekend mondeling en schriftelijk communiceert. Je hebt gedegen kennis van het Officepakket en je bent in staat je SOM (de applicatie die gebruikt wordt voor de leerlingenadministratie) en WIScollect en Exact (de programma’s waarmee de ouderbijdragen worden bijgehouden) in korte tijd eigen te maken.

  Dit is een vereiste voor het goed kunnen uitoefenen van de werkzaamheden. Onze nieuwe collega is ICT-gevoelig (vindt het werken met diverse applicaties leuk!), kan uitstekend plannen, heeft overzicht, is nauwkeurig, flexibel en stressbestendig, kan snel werken en is in staat in korte tijd zicht te krijgen op de organisatie van de school.

  Jouw werkplek

  Je geeft les op De Marke, een school voor vmbo en onderbouw havo / vwo. Op De Marke (circa 1.300 leerlingen en 180 collega’s) ontdekken de leerlingen wat hen beweegt.

  De collega’s zijn gericht op het goede en het mooie en zijn blijvend op zoek naar wat werkt voor de leerling.

  Het onderwijs van De Marke bestaat uit de leerroutes basis / kader, mavo / havo en Het Corberic (een leerroute gebaseerd op de principes van vrijeschoolonderwijs).

  Als docent werk je in één van de vijf onderwijsteams. Binnen deze onderwijsteams werken we op dit moment aan de thema’s praktisch en actief leren, interdisciplinair werken, verbinding zoeken met Deventer en maatwerk in de klas.

  De Marke is één van de 5 scholen van het Etty Hillesum Lyceum in Deventer. Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs.

  Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.200 leerlingen en ruim 550 medewerkers. De organisatie bestaat uit vijf relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.

  Ons aanbod

  Het betreft een tijdelijke functie van 0,4 fte voor de duur van tenminste één schooljaar. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 2.

  659 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband (schaal 5). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

  Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid en een groot netwerk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier