Vrachtwagenchauffeur Schiphol: Unieke baan!
R-Recruitment
Nederland, NL
5 uur geleden

Standplaats : schiphol

Gevraagd : Unieke baan als vrachtwagenchauffeur in de Luchtvaart met uitstekende toekomstperspectieven. Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van de vliegtuigen.

Met speciaal ontworpen geavanceerde vrachtwagens worden de vliegtuigen bevoorraad met de artikelen welke aan de passagiers tijdens de vlucht worden uitgereikt.

Je kunt hierbij denken aan o.a. de maaltijden, het drinken, de taxfree artikelen en de kussens en dekens. Dit alles gebeurt op het platform van de luchthaven Schiphol.

Kortom, je gaat werken in de spannende, dynamische en uitdagende wereld van de luchtvaartindustrie. Het betreft een fulltime functie voor zeer lange tijd met uitstekende toekomstperspectieven, je kunt hierbij denken aan een rechtstreeks dienstverband.

Ondanks dat Schiphol een 24 uurs economie kent kunnen wij samen met jou de keuze maken welke vliegmaatschappij het beste bij jou past.

Wil jij enkel dagdiensten werken of dag en nachtdiensten? Beide is mogelijk. Daarnaast zijn de roosters in sommige gevallen wel 1 jaar vooruit bekend zodat er ruim voldoende tijd vrij blijft voor jouw sociale en privé leven.

Je wordt volledig betaald conform de CAO incl. de toeslagen welke geldend zijn voor de Luchtvaartmaatschappijen! Voor de kandidaten welke niet woonachtig zijn in de woon -

werk omgeving kent R-Recruitment overnachtingsfaciliteiten. Vanzelfsprekend dien je over een grote mate van enthousiasme en arbeidsethos te beschikken.

Kortom : een unieke baan in de Luchtvaart met uitdaging en avontuur en met uitstekende toekomstperspectieven ligt in jouw bereik!

Taken : Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling van het vliegtuig. Je kunt hierbij denken aan het aan boord brengen en positioneren van de trolly's, boxen, kussens en dekens, sales, navigatie benodigdheden voor de piloten etc.

Het complete pakket wat u als passagier aan boord uitgereikt krijgt alsmede de benodigdheden van de crew.

Aangeboden : Het betreft een fulltime functie voor zeer lange tijd met uitstekende toekomstperspectieven, je kunt hierbij denken aan een rechtstreeks dienstverband.

Kennis : Als kandidaat dien je in het bezit te zijn van het C-rijbewijs. Daarnaast betreft het een vertrouwensfunctie ( Luchtvaartindustrie ) en word je gescreend door de AIVD.

De criteria voor deze screening zijn :

 • minimaal 8 jaar woonachtig zijn in Nederland
 • in het bezit zijn van een geldig paspoort of ID kaart
 • geen aanraking hebben met justitie Je dient een goede beheersing te hebben van de Nederlandse taal, dit i.v.m. de communicatie middels portofoonverkeer.
 • Vanzelfsprekend vind je het leuk om in een volcontinu rooster te werken.

  Overig : Deze uitdagende en dynamische baan heeft goede toekomstperspectieven en doorgroeimogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier