Uitvoerder
Centerpoint
Middelburg, NL
20 uur geleden

Introductie

Jij bent de uitvoerder die het perfecte team vormt met de projectleider en werkvoorbereider in de nieuwbouw / verbouw!

Organisatie

De opdrachtgever is sinds de jaren 60 al als bouwbedrijf werkzaam voor o.a. woningbouwverenigingen, beleggers, gezondheidsinstellingen, architecten, bedrijven en particulieren.

Ze zijn actief in de woning-bouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast zijn ze al jaren gespecialiseerd in onderhouds- en mutatiewerkzaamheden én grootschalige renovatieprojecten.

Er heerst een transparante, tijdige en duidelijke communicatie. Iedereen wordt zoveel mogelijk betrokken bij het proces zodat iedereen goed op de hoogte is en zo voor alle partijen zo simpel en helder mogelijk te maken.

Functie

Jij bent de uitvoerder die een team vormt samen met de projectleider en werkvoorbereider en natuurlijk de uitvoerende vaklieden.

Je bent verantwoordelijk voor de totale uitvoering van de bouwprojecten, bewaakt de productie, kwaliteit en voortgang. Daarbij let je natuurlijk op een goede uitvoering van het arbobeleid.

Verder ben jij een motivatie voor je collega’s en heb jij affiniteit met automatisering.

Functie-eisen

Er wordt van jou verwacht dat je goede communicatieve vaardigheden bezit, je minimaal een afgeronde MBO diploma Bouwkunde hebt aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder in zowel de woning bouw als utiliteitsbouw.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met voorafgaand een detacheringsperiode. Verder biedt de opdrachtgever de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een fijne werkomgeving met leuke collega’s.

Het salaris wordt bepaald naar aanleiding van ervaring en niveau van de functie. Verder hebben ze goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de UTA-CAO.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier