CMAAS Associate
PwC
Amsterdam
6 dagen geleden

Specialism

CMAAS (Capital Markets and Accounting Advisory Services)

Associate

Job Description & Summary

PwC’s Financial Services ( FS ) team van de business unit Capital Markets & Accounting Advisory Services ( CMAAS ) adviseert banken en verzekeraars op het gebied van risicomanagement, financiële regelgeving en financieel toezicht.

Om de succesvolle groei van ons team voort te zetten, zijn we op zoek naar collega’s die zich willen specialiseren op dit vlak.

Wie ben jij?

Je bent op zoek naar een uitdagende functie in de financiële sector. Je wilt groeien, relaties opbouwen, impact maken en het maximale uit jezelf en je collega’s halen.

Daarnaast beschik je over het volgende :

 • Je hebt (bijna) een masterdiploma in economie / rechten / bedrijfsadministratie / wiskunde / econometrie, of een gerelateerde studieachtergrond;
 • Je kan goed onder druk presteren en je bent gecommitteerd om deadlines te halen;
 • Je bent een teamplayer die goed kan samenwerken in een internationaal en inclusief team en zorgt voor een prettige werksfeer; en
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Hoe ziet je werk eruit?

  Als Associate bij CMAAS FS ben je betrokken bij het adviseren van klanten over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van risicomanagement, financiële regelgeving en financieel toezicht, denk hierbij aan de kapitaalvereisten voor banken (o.

  m. vanuit de CRR, CRD, Basel), prudentieel toezicht (vanuit de Wft, EBA, ECB, DNB) en sustainability regulation & reporting (bijv.

  de SFDR). De adviesopdrachten voor klanten zijn heel divers, ondermeer advisering bij de implementatie van nieuwe regelgeving, advisering over de interpretatie van regelgeving, advisering bij het bepalen van de impact van nieuwe regelgeving danwel van bestaande regelgeving op nieuwe producten en adviseren bij fusies en overnames.

  Je wordt onderdeel van een internationaal en inclusief team waarbij je wordt betrokken bij het gehele proces vanaf het eerste contact met de klant tot en met het moment van opdrachtafronding.

  Je werkt in teamverband nauw met klanten samen. Naast de klantopdrachten zul je ook actief betrokken worden bij business development, denk hierbij aan het organiseren van seminars over nieuwe regelgeving.

  Wat bieden wij?

  Je zal werken in een dynamische omgeving met veel ontwikkel- en groeimogelijkheden binnen een van s werelds grootste bedrijven in de professionele dienstverlening.

  Als onderdeel van het CMAAS FS team, zal je samenwerken met inspirerende en technisch onderlegde collega’s, belangrijke en uitdagende problemen van onze klanten op te lossen.

  Verder bieden wij :

 • Een internationaal team en open werksfeer, waar je feedback kan geven en kan ontvangen;
 • Een organisatie waar je kan leren en groeien tot een top-professional;
 • De mogelijkheid om een post-graduate studie op te pakken (betaald door PwC);
 • De mogelijkheid om in het buitenland te werken;
 • Flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen, zowel gericht op sociale vaardigheden als vaktechnische expertise;
 • Veel aandacht voor coaching en oog voor persoonlijke ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om aan Corporate Social Responsibility projecten te werken tijdens reguliere werktijden;
 • Lease auto & iPhone; en
 • 30 vakantiedagen.
 • Solliciteer nu!

  Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en sluit je aan bij het profiel? Solliciteer direct door onderstaande formulier in te vullen.

  Nadat je je sollicitatie hebt ingediend, inclusief CV en motivatiebrief, hoor je binnen twee weken van ons of we samen met jou doorgaan met de sollicitatieprocedure.

  Heb je in de tussentijd nog vragen, schroom dan niet om een e-mail te sturen.

  Eliane Stuijt

  eliane.stuijt pwc.com

  Gelieve ons niet te benaderen inzake deze vacature als u een agency bureau vertegenwoordigt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier