Junior Assistant Audit & Assurance (VWO)
MAZARS
Rotterdam, NL
1 dag geleden

Interesse in studeren aan Nyenrode en werken binnen de accountancy? Dan is deze functie, waarbij je werkzaam zult zijn in de controlepraktijk op kantoor Rotterdam interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het controleteam een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

In deze functie houd jij je met name bezig met de controle van jaarrekeningposten en controleren van processen binnen organisaties.

Als lid van het controleteam bespreek jij jouw bevindingen met collega's en direct contact met klanten hoort bij het dagelijkse werkproces.

Je komt bij verschillende bedrijven en kunt je hierdoor zeer breed en veelzijdig ontwikkelen. De theoretische kennis die je daarnaast opdoet in de vervolgstudie tot registeraccountant, kun je direct toepassen in de praktijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een nieuwe fase in je leven aan. Een fase waarbij kiest om te doen waar je goed in bent, waar jij vroeger al genoot bij de vakken wiskunde en m&o krijg je nu de mogelijkheid om hier dagelijks mee bezig te zijn en in te groeien.

Je krijgt een mentor die met ooit evenveel enthousiasme aan de studie begonnen is en weet hoe het reilt en zeilt binnen Mazars.

Mazars biedt jou de vrijheid en ruimte om jouw eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn.

Je ontdekt gauw waar jouw talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Dat maakt werken bij Mazars inspirerend en uitdagend.

Jaarlijks starten er meerdere vwo'ers / hbo'ers bij Mazars. Dus niet alleen in de klas, maar ook op je werk kom je, je klasgenoten tegen.

Daarnaast werk je met verschillende leeftijdsgenoten, die ook het Nyenrode traject volgen, samen in het team, dat is niet alleen gezellig maar je kunt met vragen of voor tips makkelijk bij hen terecht.

Verder bieden wij :

 • Marktconform salaris
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen
 • Laptop, telefoon en leaseauto
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier