Senior .NET Developer
PHIND
Den haag, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monster

Organisatie Deze organisatie is marktleider op het gebied van software voor de automotive industrie. Zij maken software ter bevordering van de rittenregistratie en wagenparkadministratie voor leasemaatschappijen.

Het bedrijf is circa 60 man groot waarvan 9 software developers. Naast de development afdeling heb je een creative-afdeling, een salesafdeling en een supportafdeling.

De organisatie bestaat bijna 20 jaar en is nog altijd groeiende. De medewerkers zijn er loyaal en staan allen achter de ambitie die het bedrijf heeft.

De sfeer is er erg informeel, binnen een uiterst moderne werkomgeving. Functie Als back-end developer ben je een belangrijke schakel binnen het scrum team.

Samen met vier andere back-enders, vier front-enders, de lead developer en de architect ben je verantwoordelijk voor de verbetering van en het onderhoud van de huidige producten.

Daarnaast denk je mee over nieuwe functionaliteiten en eventuele nieuwe producten. In de back-end is de software geschreven in C# in het framework.

Er wordt object georiënteerd geprogrammeerd op basis van het design pattern MVC. Tevens maak je koppelingen door middel van WebAPI.

Het team bestaat enerzijds uit jonge leergierige programmeurs. Anderzijds uit een aantal ervaren rotten in het vak. Eisen HBO werk-

en denkniveau Minimaal vijf jaar ervaring als software developer Ervaren met C#, en MVC Ervaren met WebAPI en SQL € 3500 € 5000 40 uur Voorwaarden 32 40 uur 13e maand 28 vakantiedagen Trainingsbudget Pensioensregeling Reiskostenvergoeding

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier