Associate Transaction Services
Mazars Nederland
Rotterdam
4 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Financial Advisory Services (FAS)? Lijkt het je leuk om in een hecht en gedreven team te werken?

Dan is deze functie, waarbij je werkzaam zult zijn in de FAS praktijk op kantoor Rotterdam interessant voor jou!

In deze functie ben je onderdeel van onze FAS praktijk, waarbij jij je primair bezig zult houden met Transaction Services opdrachten.

Transaction Services werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van due diligence opdrachten in het kader van transacties zoals fusies, overnames en participaties.

Voorts houdt deze afdeling zich bezig met de ondersteuning bij koop- en verkooptrajecten. De afdeling Valuation & Litigation Support houdt zich juist met name bezig met waarderingsvraagstukken, impairmentberekeningen, fairness opinions, schadeberekeningen en financiële geschillen.

Als Associate Transaction Services ondersteun en adviseer jij onze cliënten bij belangrijke, strategische beslissingen. Je werkt in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij je gebruik maakt van je analytisch vermogen en creativiteit.

Als Associate werk je direct onder een (Junior) Manager die jou coacht en day-to-day begeleiding geeft op de opdrachten.

Tegelijkertijd krijg jij de verantwoordelijkheid om Analysten te coachen en te begeleiden.

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière, met ruime aandacht voor coaching, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Wij bieden jou de vrijheid en ruimte om jouw eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn.

Je ontdekt snel waar jouw talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Dat maakt werken bij Mazars FAS inspirerend en uitdagend.

Naast een marktconform salaris hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, laptop, telefoon en leaseauto van de zaak.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde WO studie, bij voorkeur gericht op Bedrijfskunde, Finance of Bedrijfseconomie
 • Bij voorkeur minimaal 2 / 3 jaar werkervaring binnen Transaction Services
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
 • Flexibel, analytisch en ondernemend met lef
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier