Calculator Sloopwerken
NXPD
Heerde, NL
2 dagen geleden

Functie omschrijving

Je gaat aan de slag als Calculator Sloopwerken bij een aannemer welke actief is in de sloop- en asbestsanering. In de functie van Calculator Sloopwerken werk jij calculaties en berekeningen uit en zet deze om in een kwalitatieve offerte.

Vanuit het bestek, opnames en tekeningen stel jij calculaties en / of begrotingen op. In samenwerking met collega’s en klanten zorg jij voor een juiste uitwerking van VGM-

en projectplannen. Daarnaast houd jij je bezig met het opstellen van een goede Risico Inventarisatie en realisatie en juiste projectplanningen.

Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat met een achtergrond in de bouw die zelfstandig kan werken. Heb jij ervaring met sloopwerken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Neem dan contact op met NXPD in Heerde.

Functie eisen

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau richting bouw of GWW;
 • Je beschikt bij over enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over ervaring in de asbest / sloopbranche;
 • Je beschikt een sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht;
 • Je bent woonachtig in de Noordoost-Nederland.

  Bedrijfsprofiel

  NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij zorgen dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft.

  De mogelijkheid bestaat om naast het werk een opleiding te volgen en je zo te blijven ontwikkelen.

  NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding.

  NXPD wil in 2020 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel.

  NXPD, daar maken wij samen werk van’’

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier