Project Engineer Industriële Automatisering
Yourprofessionals
De Meern, NL
6 dagen geleden
source : JobBoost.io

Project Engineer Industriële Automatisering met ervaring in de proces industrie en klaar voor een volgende uitdaging waar je veel kan leren?

Maak jouw volgende carrièrestap bij een van 's werelds grootste chemische spelers! Ga jij jouw kennis en vaardigheden verbeteren met trainingen via de organisatie en werk mee aan product en proces optimalisaties op het gebied van industriële automatisering! In functie krijg jij de kans om grote stappen te maken en door te groeien Projectleider of Projectmanager, zowel nationaal als internationaal! Klinkt dit als jouw volgende uitdaging?

Reageer dan nu op deze functie als Project Engineer Industriële Automatisering!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Als een van 's werelds grootste chemische spelers maakt deze organisatie intelligente oplossingen voor de afnemers én voor een duurzame toekomst.

Voor ontwikkeling zijn de mogelijkheden net zo divers als de werknemers zelf en als internationale speler zijn internationale carrièrestappen zeker mogelijk.

Op de locatie in regio Utrecht produceren zij producten die gebruikt worden in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie of de petrochemische industrie.

Functieomschrijving

Jouw hoofdtaken als Project Engineer Industriële Automatisering :

Als Project Engineer Industriële Automatisering (IA) ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van procesautomatisering en meet- & regelprojecten op onze plant in De Meern.

Jouw werkzaamheden strekken zich uit van investeringsaanvraag tot en met de oplevering van het project met daarnaast een stuk ondersteuning van productie en onderhoud op dit vakgebied.

Jij houdt je bezig met :

 • Het opstellen van projectbegrotingen en budgetaanvragen voor instrumentatie en automatisering binnen een project;
 • Het doen van aanbevelingen voor verhoging van de productiviteit d.m.v. automatisering en instrumentatie;
 • Het ondersteunen van gebruikers van (proces)hard- en software en instrumentatie. Daarnaast schrijf en implementeer je besturingsprogramma’s of stuur je een externe firma aan voor deze taken;
 • Het definiëren en implementeren van automatiseringssystemen en communicatieapparatuur en het zorgdragen voor de koppeling van systemen;
 • Het zorgen voor een juiste informatiestroom naar betrokkenen binnen en buiten de organisatie en het optimaliseren van de samenwerking met afdelingen waaraan dienstverlening plaatsvindt;
 • Het (doen) naleven van regels op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid op de afdeling;
 • Tot slot zorg je ervoor dat projectmatig ingeleend personeel van derden zich aan alle geldende procedures houden en dat ze veilig werken.
 • In deze functie rapporteer je aan de Manager Maintenance & Engineering. Daarnaast werk je in projectteams nauw samen met andere Engineers, zoals bijvoorbeeld de Electrical Engineer en de Proces Engineer.

  Profiel

  Dit heb je nodig als Project Engineer Industriële Automatisering :

 • Minimaal een opleiding op HTS niveau behaald, bij voorkeur richting Industriële Automatisering, AOT of Electrotechniek;
 • Ongeveer 2 ervaring in een vergelijkbare functie en bent klaar voor een tweede stap;
 • Uitstekende kennis van procesautomatisering en meet- & regelsystemen (Siemens PCS 7;
 • Bekend met instrumentele beveiligingskringen;
 • Ook beheers jij de Nederlandse taal uitstekend (unfortunately, non Dutch speaking candidates are not eligible for this position).
 • Herken jij jezelf in de bovenstaande punten en ben je klaar voor de uitdaging als Project Engineer Industriële Automatisering?

  Reageer dan nu op deze functie met je cv (motivatie vinden we leuk!)

  Aanbod

  Dit kan je verwachten als Project Engineer Industriële Automatisering :

  Een ideale tweede stap voor een ambitieuze Projec Engineer die nog veel wil leren. De organisatie voorziet jouw van alle scholing en opleidingstrajecten die jij nodig hebt en jij kan jezelf verder ontwikkelen tot Projectlead of Projectmanager.

  Daarnaast bieden zij een uitstekend start salaris van ongeveer €65.00,- tot €70.000,- bruto per jaar mét een 13e maand en wanneer jij doorgroeit naar Projectlead of Projectmanager kan jouw salaris meegroeien naar €90.

  000 bruto per jaar. Daarnaast ontvang jij 8% vakantiegeld en 25 + 6 vakantie dagen. Het betreft een fulltime functie (dagdienst) met 1x per 6 weken een consignatie dienst.

  Vragen over deze of andere carrièrekansen in de Food, Chemie of Industrie?

  Neem contact op met Ingmar Adema via 0682516983 (appen mag ook)!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier