Project Coordinator
Bureau Veritas
Omgeving Midden Nederland
1 dag geleden

Heb jij een grote interesse in veiligheid en gezondheid? Kom dan ons team versterken als :

Wie zijn wij?

Wij zijn Bureau Veritas - een internationale leider in Testing, Inspection en Certification. Bureau Veritas’ missie is om de wereld een betere en veiligere plek te maken.

Binnen de afdeling Riskcontrol van Bureau Veritas richten wij ons op het adviseren en helpen van klanten op gebied van veiligheid, gezondheid en compliance.

Om deze missie te voltooien zetten wij onze teams in op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu en gezondheid. Onze professionals zijn de drijfveer om de markt de hoogste veiligheids-

en kwaliteitsstandaarden te laten behalen en zij komen hiervoor met innovatieve oplossingen voor de complexe vraagstukken.

WAT GA JE DOEN?

Als Project Coordinator vervul je een spilfunctie tussen de externe en interne klant voor een aantal Key Accounts van de afdeling HSE.

Je hebt een uitgebreid takenpakket wat je zowel op kantoor als op locatie uitvoert. Een greep uit jouw takenpakket :

 • Het coördineren van het gehele administratieve proces behorende bij een project, van het verwerken van een offerte tot het voorbereiden van de facturatie
 • Zorgdragen voor een efficiënt en soepel verloop van de werkzaamheden door optimaal te coördineren en te schakelen met de juiste collega’s
 • Het volgen van de voortgang van een project in samenwerking met de Project Manager
 • Het identificeren van commerciële kansen en deze benutten in samenwerking met collega’s.
 • Wat verwachten wij van jou?

  Jij hebt een proactieve houding, kunt goed zelfstandig werken en weet goed het overzicht te bewaren in hectische situaties.

  Je bent flexibel en stressbestendig en bezit over een gezonde dosis ambitie. Verder stellen wij nog de volgende eisen :

 • HBO werk en denkniveau, het liefst een veiligheidskundig diploma;
 • Uitgebreide kennis van Microsoft Office;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
 • Wat bieden wij?

  Wij bieden jou een uitdagende en flexibele functie met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je komt te werken in een team van enthousiaste en gedreven collega’s.

  Daarnaast bieden wij uiteraard arbeidsvoorwaarden, zoals een bonussysteem.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier