Afwashulp, Wijkkeuken Woensel
Lunet
Eindhoven
4 dagen geleden

De leukste wijkkeuken van Woensel is op zoek naar een enthousiaste afwashulp die van aanpakken weet. Heb jij het gevoel dat jij degene bent die we zoeken?

Lees dan verder en solliciteer snel!

De werkplek

De wijkkeuken in Woensel is nog een vrij nieuw concept binnen Lunet. Als gehandicaptenzorg organisatie zijn wij continue op zoek naar manieren om leuke en vernieuwende dagbesteding aan te bieden aan onze cliënten.

De wijkkeuken is één van de vele vormen van dagbesteding binnen Woensel. Het gaat hier om een vernieuwde horecakeuken, dus je komt te werken in een nieuwe werkomgeving die van alle gemakken is voorzien.

De functie

Een leuke bijbaan op een bijzondere plek. Wij zijn op zoek naar aanpakkers die hun handen vies maken en de borden en het bestek weer laten glimmen! Ben jij minimaal 16 jaar, op zoek naar een leuke bijbaan in de avond- en weekenduren?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Het gaat om 3 avonden in de week (+ / - 2 uur per avond). De werktijden zijn van ongeveer tot uur.

Wij bieden jou

 • Een jaarcontract voor gemiddeld 6 uur per week
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 10 van minimaal €1715,- en maximaal €2236,- bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
 • 2-daags introductieprogramma
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
 • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten
 • Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent Gedrag te overhandigen voor hun functie binnen Lunet zorg.

  Over Lunet

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier