Projectmanager Creative Services Utrecht
Manpower
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Hier ga je werken

Creative Hub bestaat uit vijftien creatieve studio's in Nederland. Met een vijftiental studio’s in huis bij onze klanten én een Centrale Creative Hub vertalen wij de brand strategie van organisaties door in creatieve ontwerpen, passend bij merk en identiteit.

Van concept tot DTP, van signing tot animatie en van fotografie tot video. Onderdeel van het wereldmerk Canon. The Creative Hub beschikt op het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht over een inhouse creatieve studio, van waaruit diverse klanten worden bediend met communicatiediensten, zowel offline, online als in de combinatie.

Voor deze studio zoeken we een Project Coördinator die het leuk vindt om creatieve opdrachten op te pakken en te coördineren, samen met de andere creatieve collega’s uit het team.

Werktijden

In deze fulltime functie werk jij 40 uur per week. Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantooruren.

Dit ga je doen

Bij Canon krijg je de ondersteuning en aanmoediging die je nodig hebt om te groeien, van mensen die jouw ambitie delen. Wij investeren in jouw professionele ontwikkeling, zodat jij kunt leren en kunt groeien in jouw rol bij Canon.

Bij ons vind je leiders die je de vrijheid geven om nieuwe dingen te ontdekken, en een team waar kennis openlijk wordt gedeeld.

Zie je dit wel zitten? Lees dan snel verder!

Voor Canon in Utrecht is uitzendbureau Manpower op zoek naar een projectmanager.

Als Project Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren van projecten van uiteenlopende groottes binnen de vooraf afgesproken scope, tijd, kwaliteit en budget.

Hiermee werk je nauw samen met jouw collega’s uit de studio en zorg je voor een creatief en kwalitatief eindresultaat waarbij je streeft naar optimale klanttevredenheid.

Daarnaast krijg je energie van het begeleiden van trafficorders, waarbij de mogelijkheden in de productiewereld’ jou niet onbekend zijn.

De binnenkomende opdrachten, neem je met de Studio Coördinator door waarna je hier zelfstandig vervolg aan geeft.

De opdrachten van onze klanten kunnen zowel online als offline van aard zijn. Jouw expertise ligt op het gebied van projectmanagement en je bent goed in het meedenken en adviseren van (online) communicatieoplossingen.

Je draagt zorg voor de communicatie met klanten en de bijkomende administratie, facturatie en behandelen van binnenkomende mails.

Jouw (de)briefings en offertes zijn kwalitatief tiptop in orde - de focus ligt hierbij op tijd, budget en kwaliteit. Je deelt en communiceert projectstatussen en de bijbehorende klantcommunicatie met de DTP’ers, vormgevers en de art-director.

Tijdens klantgesprekken signaleer je kansen voor nieuwe opdrachten en volgt deze direct zelfstandig op. Samen met het team bouw je aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van The Creative Hub.

Je maakt intensief onderdeel uit van de grootste creatieve community van Nederland, waar inspiratie en lerend vermogen voorop staan.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.750,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,14 per kilometer, vanaf 10 kilometer en met een maximum van 60 kilometer per dag
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Gratis ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
 • Pensioenopbouw via Manpower (vanaf acht gewerkte weken)
 • Dit neem je mee

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Ten minste 5 jaar relevante werkervaring (bureau ervaring is een must)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Stressbestendig, goed met het bewaken van deadlines en commercieel ingesteld
 • Verder ben jij gewend om te werken in een corporate omgeving en kun je omgaan met verschillende stakeholders. Jij bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van off- en online vormgeving en kunt hierbij in concepten en het grotere geheel denken.

  Plannen, structuur aanbrengen en punctualiteit is je tweede natuur. Daarnaast ben jij ambitieus en help je The Creative Hub verder te laten groeien.

  Zie jij het wel zitten om als projectmanager aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

  Sollicitatieprocedure

  Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin Van Loon via werk manpower.nl of bel 088 282-8128.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier