PV-Panelen monteur
Technius
Achthoevenweg, Staphorst, NL
1 dag geleden

Je bent hier : Home / Vacatures / PV-Panelen monteur

PV-Panelen monteur

Geplaatst op : 01.03.2019

Maak kennis met Technius

Welkom bij Technius! Onze organisatie is de afgelopen jaren hard gegroeid. We hebben weer veel nieuwe medewerkers naar mooie en uitdagende projecten bemiddeld en door onze specialisten hebben we ook veel opdrachtgevers blij kunnen maken het hun enorme technische kennis.

We hebben Technius inmiddels uit kunnen bouwen naar een gezonde organisatie waar we altijd op zoek zijn naar gemotiveerde vakmensen.

Technische achtergrond

Van monteur tot projectleider, we bemiddelen personeel in allerlei functies. Daarbij vormen onze technische kennis en achtergrond onze grote kracht : we garanderen een goede match en komen tijdens een project regelmatig langs om te evalueren of de werkzaamheden naar wens verlopen.

Samen meters maken

We denken in oplossingen. Altijd. En dat is prettig, zeker wanneer het erop aan komt. Door praktisch en doelgericht te handelen, maken we meters. Samen met u!

Wat ga je doen :

Voor een leuke dynamische opdrachtgever zijn wij op zoek naar PV-Monteurs

Als zonnepanelenmonteur ben je dagelijks met een collega op pad voor de installatie van PV-panelen. Dit kan zijn bij particulieren om PV-

installaties te installeren op woonhuizen, maar ook bij bedrijfspanden. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de gehele installatie hiervan.

Zo plaats je de beugels en panelen op het dak, Deze koppel je aan een omvormer en meterkast, daarna werk je alles binnen netjes af.

Samen stel je het systeem in bedrijf. Jij kan kwalitatief goed samenwerken en je hebt oog voor veilig werken.

Wat verwachten we van jou :

 • Minimaal MBO niveau 2 Elektrotechniek
 • Kennis in deze branche
 • In het bezit van rijbewijs, Liefst BE
 • In het bezit van geldig VCA
 • Technische aanpakker zonder hoogtevrees
 • Klantgerichte instelling en communicatief vaardig
 • Wat krijg je daar voor terug :

  Voor ons is het belangrijkste dat je met plezier naar je werk gaat. Wij zorgen dat jij in een leuk team aan het werk komt en dat je inzet wordt beloond.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV naar hello technius.nl of bel ons op 0384202224.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier